Om bloggen

-

Om bloggen

På Park Inn vet vi vad som är viktigast: bekväma sängar, perfekt städade rum, trevlig service och en bekymmersfri hotellvistelse. I vår blogg samsas god service med tips på resmål och vad du kan se och uppleva där. Våra drygt 140 hotell i Europa, Mellanöstern, Afrika och Nordamerika har gjort oss till experter på internationella resmål, så att vi kan ge våra gäster den bästa hotellupplevelsen – varje gång.

Vi hoppas att bloggen ger dig inspiration till att resa och att vår service gör din vistelse både rolig, bekväm och bekymmersfri. Som en del av den speciella Park Inn-upplevelsen, är det viktigt för oss att du som gäst får ett genuint, minnesvärt och personligt bemötande.

Med vår ”Yes I Can!”-filosofi, ser vi till att möta dina önskemål under din vistelse hos oss, oavsett om du befinner dig i Europa, Afrika eller Mellanöstern. Vi vill alltid ge våra gäster en fantastisk upplevelse och har hög lokal kännedom, så att vi kan tipsa om allt från vilken bar som gäller just nu, till var du hittar den perfekta presenten. 

 

css.php