-

Varför välja ett Park Inn by Radisson-hotell?

Du har valt ett resmål, datum, vem du ska åka med och … hmm. Var ska du bo?

Det finns ju så många valmöjligheter. Vill du bo nära transportförbindelser? Eller nära centrum? Kanske vill du bara ha en spektakulär utsikt från ditt rum. Det är mycket att ta ställning till, och då har vi inte ens kommit till priset än.

Park Inn by Radisson finns här för att göra det enkelt. Vi erbjuder en blandning av prisvärda och högkvalitativa hotell med fantastiska lägen. Utforska hotellen du borde boka till nästa semester.

Alice i Amsterdam

Med en trädgård som för tankarna till Lewis Carrolls ”Alice i Underlandet” och Salvador Dalís smältande klockor känner man genast att en vistelse på Park Inn by Radisson Amsterdam City West kommer att bli något alldeles speciellt.

I lobbyn möts du av en regnbågsupplyst hiss och våra egna pastellfärgade cyklar, som du kan ta med ut på cykelturer längs Amsterdams kullerstensgator. Det färgsprakande designtemat fortsätter på rummen, inte bara med den fantastiska utsikten över trädgården, utan även i rummens rundade former och sänggavlarna med LED-belysning.

Efter att du gjort dig hemmastadd, kanske med en cocktail eller en bit mat, kan du ta dig in till centrum med tåg, spårvagn eller tunnelbana, som alla finns en kort promenad härifrån. Det finns till och med ett tåg som tar dig direkt till Schiphol Airport, så du kan koppla av från början till slut.

Drömläge i Dubai

På väg till Dubai? Välj ett hotell med en spektakulär utsikt, aktiviteter alldeles utanför dörren och en av de ovärderliga bekvämligheterna i ett extremt varmt land – mjuk, svalkande luftkonditionering! Park Inn by Radisson Dubai Motor City. Precis som namnet antyder är hotellet beläget i Motor City, med utsikt över racerbanan Dubai Autodrome. Du har den spännande utsikten över racerbanan på ena sidan och den avkopplande utsikten över Dubai Marinas skyline på den andra.

Själva hotellet är fullt av häftiga designdetaljer på racingtemat, som en upphissad röd Ferrari i lobbyn, navkapsellampor och färgglada väggdekorationer gjorda av däck. Rummen är ljusa och rymliga med en fantastisk utsikt, särskilt om du bokar ett Superior-rum. Men nog om interiören … vill du njuta av Dubais hetta utan att svettas? Ta med förfriskningar från restaurangen och fortsätt upp till vår takpool!

Dags att njuta av Dubai! Men var börjar man? Vad sägs om Dubai Mallen ökensafari eller Burj Khalifa, alla ca 20 minuters bilresa härifrån. Eller kanske Dubai Miracle Gardens, bara 11 minuter härifrån. Det finns så mycket att se här, men som tur är har vi guider som du kan följa för att få den perfekta semestern.

Sol och snö i Sotji

På väg till Sotji? Vad sägs om att bo på en vacker resort som ligger inbäddad mellan skog, snötäckta bergstoppar och perfekta skidbackar? Kolla in Park Inn by Radisson Rosa Khutor, ett vackert beläget hotell där du kan åka skidor, skridskor, snowboard, gummiring och släde på vintern. Eller vandra, rida, cykla, utöva forsränning eller åka segway på sommaren.

Interiören saknar inte heller ”wow”-faktor. Du kan till exempel få ett rum med utsikt över floden, och även balkong om du bokar ett Superior-rum. Och efter en lång dag av utforskande kan du koppla av i vår bar och restaurang Bierkeller.

Förutom att bege dig in till själva Sotji finns det så många ställen att besöka i Rosa Khutor , såsom den olympiska parken, World Aquarium och Sotjis arboretum.

Rätt läge i Reykjavik

Oavsett om du reser i affärer eller för nöjes skull vill du kunna koppla av under din vistelse i Reykjavik. Därför är vårt flygplatshotell perfekt för resenärer som vill ha nära till flygplatsen men även till centrum och några av Islands främsta sevärdheter.

Vi börjar med hotellet, som är rymligt, har tysta rum, egen restaurang och till och med ett fitnesscenter. Vi har även konferensrum för dig som är här på affärsresa.

Men även om du är här i affärer finns det inget som säger att du inte kan roa dig. Du kan utforska Reykjaviks centrum, göra en utflykt till de svarta sandstränderna, ge dig ut från stan för att se norrsken och bada i den Blå lagunen, som ligger bara 20 minuters resa från hotellet. Vårt hotell är faktiskt ett av de som ligger närmast lagunen, så du kan vara den första att hoppa i. Snacka om fototillfälle!

Oslagbart i Oslo

Ska du besöka Norges huvudstad? Vad sägs då om ett stilfullt boende i centrala Oslo? Park Inn by Radisson Oslo är det bästa hotellet för dig som uppskattar ett bekvämt läge och cool design. Hotellets färgglada interiör speglar staden utanför och … ditt hotellrum. Bokar du ett Superior-rum får du en balkong med utsikt över staden, komplett med bord och stolar för extra avkoppling.

Redo för stan? Varför inte besöka nationalmuseet, där du kan se ”Skriet”, eller kungliga slottet, där du kanske kan få se kungafamiljen. Du kan till och med andas in havsluft om du beger dig till Aker Brygge, en strandpromenad med restauranger och butiker. Vi har även en lista full av nordiska äventyr som väntar på dig.

Det var bara några av de fantastiska destinationer där vi erbjuder Park Inn by Radisson-hotell för att göra ditt val enklare. Kolla in dem och hundratals fler på vår hemsida, och glöm inte att tagga #ParkInn när du lägger ut dina semesterbilder på Instagram.

css.php