-

De bästa platserna för sol och bad

Stränder är fantastiska, inte sant? Oavsett om du vill ut och surfa, snorkla eller dyka … eller bara ligga i den varma sanden och solbada. Vad som är ännu bättre är att veta att ditt hotell ligger alldeles i närheten. Du behöver inte längre uthärda vintermörkret eftersom Park Inn har platser runtom i världen – särskilt på södra halvklotet, som ligger nära de bästa stränderna!

Lyxiga stränder i Dubai, förstås

Denna stad var bara öken en gång i tiden, men idag tornar skyskrapor upp sig och med sina barer längs stranden är Dubai den nya resorten under vinterhalvåret. Medeltemperaturen under nov och dec sjunker inte under 25 grader, vilket gör det till en perfekt plats för att bada i havet.

Ta dig till den närmsta stranden från Park Inn by Radisson Dubai Motor City, Marina Beach. Oavsett om du vill sola eller bada kan du göra det här. Många känner inte till det ännu, men Dubais havsområde är fullt av gamla skeppsvrak som man kan ta sig en guidad dykningstur till med Divers Down. Utforska det fantastiska havslivet med skeppsvrak under havet och känn dig fri som en fisk i vattnet du med!

Sola i Turkiet, nämligen i Istanbul

Vill du besöka platsen där Asien möter Europa är Istanbul rätt plats för dig! Staden har en kustlinje med vackra och orörda stränder som bokstavligt talat ropar på dig. När du bor på Park Inn by Radisson Istanbul Odayeri är du en bekväm 30-minutersresa med bil från Burc Beach.

Den 1 km långa sträckan av solparadis är den perfekta platsen för vattensporter som kite surfing, katamaransegling och rentav surfning på de där stora vågorna ut i Medelhavet. Föredrar du en avslappnande solsemester så har Park Inn Odayeri en pool och solstolar där kan slappna av.

 © @ishootwithlove / Instagram

Söta djur på Kapstadens stränder

Det är omöjligt att tänka på en vintersemester utan att nämna Kapstaden. Kapstaden ligger trots allt på södra halvklotet. Ta dig till Kapstaden och spendera tid åt att beundra allas favoritdjur här – pingvinerna!

Boulders Beach kan du doppa tårna i vattnet och se hur lokalbefolkningen (och pingvinerna) går runt alldeles framför dig! När du är här kommer du att hitta bekväma och eleganta rum på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore med scenisk och vacker utsikt över staden.

Stränder är underbara, eller hur? Oavsett om du vill surfa, snorkla eller dyka … eller bara ligga på varm sand och sola. Och det känns ännu bättre om du vet att ditt hotell är supernära. Du slipper sitta flera timmar i varma bilar med sand i kläderna. Du behöver inte bära uppblåsbara leksaker genom hela staden till stranden. Park Inn har hotell nära de bästa stränderna över hela världen.

Duqm, Oman – ingen brist på sandstränder

Fly undan turisterna och gå barfota på orörd sand i Duqm. De tysta och vackra stränderna får både stressen och glassen att smälta. Det finns gott om stränder så du kan koppla av på olika platser varje dag du är där. Se till att du har nära till alla underbara stränder och laguner genom att bo hos oss på Park Inn by Radisson Hotel & Residence Duqm.

Packa ner dykarglasögon, handduk och solkräm så ses vi där!

css.php