-

De bästa platserna för sol och bad

Stränder är underbara, eller hur? Oavsett om du vill surfa, snorkla eller dyka … eller bara ligga på varm sand och sola. Och det känns ännu bättre om du vet att ditt hotell är supernära. Du slipper sitta flera timmar i varma bilar med sand i kläderna. Du behöver inte bära uppblåsbara leksaker genom hela staden till stranden. Park Inn har hotell nära de bästa stränderna över hela världen.

Matazlán på Mexikos västkust – ett paradis för soldyrkare

Matazlán är en av världens vackraste stränder. Svajande palmer, kristallklart vatten och mjuk sand. Det är inte konstigt att det är en populär strand för avkoppling. Och det bästa av allt är att Park Inn by Radisson Mazatlan ligger precis vid vattnet. Du kan gå rakt ut på stranden och det finns två vackra pooler som bara är tillgängliga för hotellets gäster. Utanför stranden finns det en fantastisk familjevänlig vattenpark – Aquatic Park Mazagua. Och ett historiskt områden med byggnader i charmiga pastellfärger (om du får lust att sträcka på benen).

Duqm, Oman – ingen brist på sandstränder

Fly undan turisterna och gå barfota på orörd sand i Duqm. De tysta och vackra stränderna får både stressen och glassen att smälta. Det finns gott om stränder så du kan koppla av på olika platser varje dag du är där. Se till att du har nära till alla underbara stränder och laguner genom att bo hos oss på Park Inn by Radisson Hotel & Residence Duqm.

Yas Island – bortom stränderna

På jakt efter mer äventyrsfyllda strandaktiviteter? Kom i så fall till Yas Island i Abu Dhabi och ge dig ut med snorkeln. Yas Island har många temaparker, nöjescentrum och designbutiker. Men vi är här för att prata om stränder. Och Abu Dhabi har gott om dem. Du behöver bara en snorkel och en syretank för att utforska det klarblå vattnet och upptäcka färggranna fiskstim och koraller.  Det finns många dykskolor som Al Mahara Diving school och Emirates Divers. Och Park Inn by Radisson, Yas Island Abu Dhabi ligger bara några minuters promenad från dem båda.

Köpenhamn – aktivitetsfyllda stränder

Köpenhamn kanske inte är den första platsen du tänker på när du hör ordet stränder. Men det är en perfekt plats om du vill ha både sol- och stadssemester. Bara fem kilometer från stadens centrum ligger Amager Strandpark. Den varma, mjuka sanden bjuder på sol och bad, och till och med strandfester! I augusti äger Smukfest och Yoga Festival rum, och i september och oktober blir det Oktoberfest. Bo på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel för en stressfri vistelse och ha nära till allt som har med stränder att göra!

Packa ner dykarglasögon, handduk och solkräm så ses vi där!

css.php