-

De fem bästa familjesemestrarna med barnen

Att hitta roliga destinationer som hela familjen gillar kan vara klurigt. Istället för att skrolla ändlöst online eller bläddra genom reseguider, varför inte låta Park Inn göra det lätt för dig och presentera perfekta semestrar som hela familjen gillar.  Oavsett om du är ute efter avlägsna platser eller underhållande semestrar på närmare håll, så finns vår guide här med något för alla i familjen.

 

Antwerpen – för seriefigurer och djur

Antwerpen lider ingen brist på roliga och annorlunda aktiviteter och det är en fantastisk stad att besöka med familjen. Första stoppet på schemat bör vara Comics Station, en ny temapark som bygger på en av Belgiens mest populära exportartiklar, serietidningar. Parken försöker erbjuda en unik upplevelse för hela familjen, och här hittar du alla seriekändisarna – från Smurfarna till Lucky Luke.

Om du känner dig äventyrlig, varför inte upptäcka en av världens äldsta djurparker? Den ligger bara några minuter från Park Inn by Radisson Antwerpen. Du kanske får chansen att se den nyfödda gorillan, Mayani. Slutligen kan du njuta av stadens centrum och dess många parker, marknader och museer. Du kanske hittar en skatt i Flanderns största stad som även kallas för diamantstaden.

Familj Antwerp City Center

Manchester – för kultur och utforskning

Om din familj gillar ett utforska städer så är Manchester den perfekta platsen för en weekendresa. Njut av spännande konst på Manchester Art Gallery. Och upplev musiklivet som formats av oräkneliga manchesterband som Antwerp Mansion. Det finns även många guidade turer och charmiga butiker att utforska. Vad du än väljer att göra medan du är där så har du bara en kort promenad till Park Inn by Radisson Manchester City Centre, och vi har mycket mer information om vad du kan göra i Manchester.

Familj - Manchester

Katowice – för fantastiska vyer och aktiviteter

Park Inn by Radisson Katowice ligger i utkanten av den enorma och grönskande Silesia Park, och kan därmed erbjuda både en lugn miljö och ett perfekt läge. Du kan tillbringa en hel eftermiddag med att utforska parken och dess många attraktioner. Besök Silesian Zoological Garden, klättra i Silesian Rope Park eller njut av utsikten från den 15 meter höga linbanan Elka.

Familj - Central square of Katowice in dramatic sunset.

Kapstaden – för en rolig semester för hela familjen

Oavsett om det är sommar eller vinter så är Kapstaden en fantastisk plats för familjer, och särskilt för barn. Inomhustrampolinerna i Claremont passar utmärkt när energiska barn behöver lätta på trycket. Planetarium och Digital Drome kan hålla de mer teknikintresserade sysselsatta i timmar. Stjärnupplevelsen med 360°-gradersvy och berättelserna med rymdtema lämnar ingen besviken. Ni kan även uppleva djur och natur med de många turer, gårdar och akvarier som finns runt omkring Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore.

Familj- Cape-Town-Table-Mountain

Dubai – för motorsportälskare

Dubai är känt för sin förkärlek för superbilar och skyskrapor, men det är även en fantastisk stad för familjer. Om ni älskar motorsport rekommenderar vi att ni bor på  Park Inn by Radisson Dubai Motor City eftersom det har utsikt över den världskända  Dubai Autodrome. Ni har även Dubai Kartdrome i närheten, där de små racerförarna kan sätta gasen i botten. Och det finns till och med en golfbana för dem som vill ta det lite lugnare.

Familj - Park Inn Dubai motor city Hotel lobby

Från naturälskare och spänningssökare och allt mittemellan – de här platserna passar familjer överallt. Vilken stad har du lagt till på din lista över drömdestinationer?

 

css.php