-

De fem bästa platserna att besöka för naturälskare

Över hela världen finns det vackra undangömda platser med orörd natur. Platser där du kan vara med om unika upplevelser och känna dig fullständigt avslappnad. Park Inn har sammanställt en omfattande lista över några av världens mest spektakulära områden.

Rwanda – hisnande äventyr

Ge dig ut på ditt livs äventyr och besök Volcanoes National Park där bergsgorillor och guldmarkattor har sin hemvist. Vandringen kanske startar tidigt på morgonen, men det är det värt för att få chansen att se de här magnifika varelserna i deras naturliga miljö. Glöm inte att nämna gorillavandring när du bor på Park Inn by Radisson Kigali så får du 10 % rabatt på våra rumspriser.

Duqm – oförstörd natur

I Duqm hittar du fantastiska berg, dalar och stränder, och det är perfekt för dem som vill uppleva lite av varje av naturen. Stränderna är oförstörda och har kristallklart vatten – det ser verkligen ut som ett vykort! Och för lite mer spänning kan du dyka ner under vattnet och utforska grottorna.

Om du vill komma högre upp kan du vandra längs Karmah Pass-klipporna, eller ta en promenad runt den berömda Rock Garden där du kan se fantastiska naturliga skulpturer. Det kanske är en eklektisk blandning, men du kan se och uppleva allt när du bor på Park Inn by Radisson Hotel & Residence Duqm.

Kapstaden – natur för spänningssökare

Om du är ute efter en spänningsfylld semester känner du dig hemma i Kapstaden. Det finns gott om saker att klättra uppför, hoppa ner från och krypa under! Som att bestiga Taffelberget, fira sig ner på baksidan av det, vandra till Devil’s Peak och besöka Cape Town Surfing för att prova på vågorna. De riktigt modiga kan till och med dyka med hajar. Det du!

Men även de modigaste spänningssökarna behöver återhämta sig, och det finns inget bättra ställe att göra det på än ett av våra Park Inns. Välj antingen Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore eller Park Inn by Cape Town Newland – beroende på vilka aktiviteter du vill ha närmast till.

Sárvár – naturliga sjöar och öar

Sárvár är en fantastik plats att se flora och fauna. Besök Arboretum och se vackra rhododendron, ståtliga träd och flera hundra år gamla plataner. Roddentusiaster uppskattar tillgång till den övre delen av floden Rába som ligger mellan Szentgotthárd och Sárvár. Stadshusets klocka och ljus- och vattenshow i fontänen är favoriter bland gäster och lokalinvånare. Området har flera sjöar som är anslutna med fem broar och fem öar. Här kan gäster inte bara ge sig ut med roddbåt, utan även fiska och åka skridskor på vintern. Denna hälsosamma semester avslutas med fördel på Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa – som ger dig fullständig avkoppling och gott om fotomöjligheter.

Island – vackra laguner

Det går inte att leta upp Island online utan att se bilder av den vackra och världsberömda Blå lagunen. De härliga poolerna ligger mycket nära Park Inn by Radisson Kaflavik Airport, så läget är perfekt vare sig du besöker Island en längre tid eller bara mellanlandar. Snorkling och dykning är också aktiviteter du inte bör missa – särskilt inte i vatten som är så här klart!

Naturen är verkligen mångfaldig, och om du är mer av en vinterperson kanske en skidort lockar mer? Vad du är föredrar så kan du uppleva alla dina favoriter med Park Inn. Glad vandring!

css.php