-

Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Med över 1000 spännande platser att besöka är det inte alltid lätt att bestämma sig. Vi har samlat ihop de tio mest populära resmålen från hela världen!

Stockholm

Besök Sveriges huvudstad och njut av en pulserande cityresa. Upplev mode, design och kultur och en mängd trendiga restauranger och coola vibbar. Lär känna Stockholm och bo på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad.

Stockholm

Zürich

Schweiz huvudstad är en fantastisk plats att besöka om du vill berika själen med museer, teatrar, gallerier och arkitektur. Här finns även många fantastiska barer och restauranger. Vill du utforska det bästa av schweizisk natur? Park Inn Airport Hotel Zurich är en perfekt bas.

Uppsala

Hoppa på en cykel och lär dig mer om vikingarnas kultur och historia. Stanna till vid de gröna trädgårdarna för en pratstund med studenterna. På kvällen kan du koppla av i bohemiska barer och caféer. Besök Uppsala och bo på Park Inn by Radisson Uppsala.

Uppsala

Moskva

Rysslands huvudstad är en skattkammare för historieälskare och även fullt av modern och spännande kultur. Det är inget mysterium varför människor väljer att besöka staden, särskild när den är upplyst av julbelysning och glittrande snö. Upplev det med egna ögon när du bor på Park Inn by Radisson Sadu Moscow.

Moscow Christmas market street

Oslo

Har du varit i Oslo på sistone? Kom och utforska Norge och börja din resa med en vistelse i den pulserande norska huvudstaden. Park Inn by Radisson Oslo.

Oslo

Amsterdam

Det finns inget bättre ställe att ta det lugnt på än Amsterdam. Charmiga människor och färggranna gator är vad du kan förvänta dig av den holländska huvudstaden. Strosa längs kanalerna, stanna till vid kaféer eller titta på holländsk konst och design. Planera din resa idag och bo på Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

Amsterdam

Bryssel

Bryssel är det mest populära resmålet för öl- och chokladälskare med smak för det bästa och för resenärer som vill utforska enastående exempel på arkitektoniska sevärdheter och vackra parker i Art Nouveau-stil.

Brussels

Johannesburg

Sydafrikas största och mest pulserande stad väntar dig. Planera en resa till Joburg och upptäck Afrika! Här hittar du en blandning av shopping, historia och mängder av mysiga kaféer att stanna till vid längs vägen. Bo bekvämt med oss på Park Inn by Radisson Sandton.

Johannesburg

Köpenhamn

Gillar du design och god mat? Köpenhamn är resmålet för dig. Besök Köpenhamn och se varför det är en av världens lyckligaste städer! Park Inn Hotel Köpenhamn.

Copenhagen

Kapstaden

Kapstaden ger dig den där perfekta balansen mellan urban livsstil och soldränkta stränder. Njut av goda drinkar och en vacker utsikt på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshores takterrass, där du kan skåda ut över det ikoniska Taffelberget.

Cape Town Table Mountain

css.php