-

Ditt fönster mot nya städer hos Park Inn!

Vissa vyer är värda att bokas i förväg, eller hur? Vi vet att inget slår känslan av att checka in på ditt hotell i en stad du aldrig besökt tidigare. Du går upp till ditt rum, drar undan gardinerna och välkomnas av en fantastisk utsikt över staden. Vi besöker några Park Inn-hotell som erbjuder sina gäster en storslagen utsikt från hotellrummet.

LABA Blog Banner SE

Somriga vyer över Stockholm

Funderar du på att besöka Stockholm? Du behöver inte resa dit på vintern för att upptäcka Sveriges skönhet. Boka rum på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad. Under sommarmånaderna kan du öppna fönstren och mötas av en underbar utsikt över kanalerna, båtarna och färjorna. Centrala Stockholm ligger bara en kort resa bort, liksom skidbacken Hammarbybacken, där du kan vandra och njuta av utsikten under sommaren.

Park inn By Radisson Stockholm Hammayby Sjostad hotel room view by @iamemilytoledo

© @iamemilytoledo / Instagram

Charmiga Amsterdam

Oavsett om du planerar att delta i Pride, cykla fram över de kullerstenstäckta gatorna eller beundra tulpanfälten kommer du garanterat att få en innehållsrik semester i Amsterdam. Staden är vacker, inte minst under varmare månader, och det finns gott om evenemang att besöka. Boka din vistelse på det coola och färgstarka Park Inn by Radisson Amsterdam City West. Vare sig du har utsikt över staden eller paviljongen kommer du inte att bli besviken när du drar undan gardinerna.

Park Inn by Radisson Amsterdam City West hotel room view by @amare.pblo

© @amare.pblo / Instagram

Magiska Motor City

Vill du ha ett hotellrum med oslagbar utsikt? Boka en vistelse på Park Inn by Radisson Dubai Motor City. Vårt hotell ligger intill Dubai Autodrome med utsikt över racerbanan. Du kommer även att bo på bekvämt avstånd från ett av de bästa köpcentrumen, First Avenue Mall. Därifrån är det inte långt till Dubai Sports City, Dubai Miracle Garden och en mängd shoppingmöjligheter.

Park Inn by Radisson Dubai Motor City hotel room view by @alainajanepacker

© @alainajanepacker / Instagram

Vita nätter i Sankt Petersburg

Sankt Petersburg är ett perfekt utflyktsmål under sommaren. Stadens skönhet och storslagna arkitektur är oslagbar. På Park Inn by Radisson Nevsky St Petersburg Hotel kan du luta dig tillbaka medan du njuter av utsikten över vackra, utsmyckade byggnader genom hotellfönstren. Dessutom bor du bara några meter från en mängd sevärdheter som Eremitaget, Isakskatedralen och köpcentrumet Stockmann, för att nämna några.

Park Inn by Radisson Nevsky St. Petersburg Hotel room view by @seta_tigra

© @seta_tigra / Instagram

Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore

Kapstaden, som även går under smeknamnet ”moderstaden”, är en pittoresk stad belägen på Sydafrikas södra kust. Kapstaden bjuder på en mängd vackra vyer över havet och landskapen, men en sevärdhet höjer sig över de andra. Taffelberget reser sig högt över staden och ger horisonten sin välkända karaktär. När du bor på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore kan du njuta av den imponerande utsikten direkt från hotellrummet!

Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore hotel view by @kurtjayjonas

© @kurtjayjonas / Instagram

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Berlin är en av Europas mest dynamiska och pulserande städer. Även om det finns få skyskrapor i staden har stadssilhuetten två landmärken som har blivit ikoniska för Berlin. Det ena är tv-tornet Berliner Fernsehturm som står mitt i staden. Och det andra är Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel som ligger strax intill tornet och är omöjligt att missa. Samtliga hotellrum bjuder på en vidsträckt utsikt över staden.

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel room view by @sibel_black

© @sibel_black / Instagram

Har någon av utsikterna fångat ditt intresse? Passa på att boka en resa dit i sommar!

 

css.php