-

Ditt fönster för att utforska städer med Park Inn!

Det finns inget som går upp mot att checka in på ett hotell i en stad du aldrig besökt tidigare. Du går upp till ditt rum, drar undan gardinerna och välkomnas av en fantastisk utsikt över staden.  Här utforskar vi de Park Inn-hotell som erbjuder gästerna de bästa vyerna från rummet!

Park Inn by Radisson York City Centre

York är en gammal medeltida stad full av spännande historia och kultur. Staden har länge fascinerat gäster med sevärdheter som det gamla Shambles-distriktet. I York finns det ett hotell som sträcker sig över takåsarna. Park Inn by Radisson York City Centre bjuder gästerna på några av stadens bästa vyer. Du blickar ut över den historiska katedralen, York Minister.

york day skyline view deckchair

Park Inn by Radisson Baku

Baku är en vacker stad vid Kaspiska havet. Staden är inte bara rik på kultur och historia, den är även berömd för sin enastående arkitektur. Den mest igenkännbara byggnaden är Flame Towers som lyser upp stadssiluetten på kvällarna. Besökare i staden kan njuta en en perfekt vy över dem från Park Inn by Radisson Baku Hotel!

baku night skyline view deckchair

Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore

Kapstaden, även känd som moderstaden, är en pittoresk stad på Sydafrikas södra kust. Invånare i Kapstaden kan njuta av vackra havsvyer och enastående landskap, men en sevärdhet utmärker sig särskilt. Taffelberget reser sig stolt mitt av staden och skapar en ikonisk stadssiluett. När du bor på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore kan du njuta av den här imponerade vyn från ditt hotellrum!

cape town table mountain skyline view deckchair

Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

Berlin är en av Europas mest dynamiska och energisprakande städer. Staden har inte många skyskrapor, men det finns två byggnader som reser sig högt över staden. Den första är Berlins TV-torn. Bredvid TV-tornet kan du sedan inte missa Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel. Alla hotellets gästrum bjuder på svepande stadsvyer. Ta reda på vad staden erbjuder med den här praktiska guiden till Berlin!

berlin skyline view sunset deckchair

Park Inn by Radisson Danube Bratislava

Allt fler upptäcker Bratislava i Slovakien. Det är en allt populärare destination för Europeiska resenärer. Staden har så mycket att erbjuda besökare. Ett par inslag i stadsbilden som utmärker sig är floden Donau och ett torn varifrån man kan spana efter UFO:n. Park Inn by Radisson Danube Bratislava ligger mitt i centrum och erbjuder gäster en fantastisk utsikt över Bratislava Donau.

bratislava view park inn hotel room

css.php