-

Res bekvämt med de här populära flygplatshotellen från Park Inn

Att komma iväg på en semester- eller affärsresa kan innebära mycket stress, så det bästa är att påbörja resan utvilad och avslappnad. Vi finns med dig hela resan med välbelägna hotell nära flygplatser och genom att göra incheckning och allt annat du behöver göra på flygplatsen snabbt och enkelt. De innebär också att du får lite extra sömn innan din resa börjar. Det är inte bara hotellens lägen du kommer att gilla – med Park Inn kan du även klämma in ett sista gympass och fylla på med allt du kan önska dig vid Park Inns frukostbuffé. Ta en titt på våra flygplatshotell – vi hoppas att en av dina kommande destinationer finns med på listan.

London Heathrow

London Heathrow Airport är en av Europas största och mest trafikerade flygplatser. Det innebär att du har tillgång till många fantastiska destinationer till fantastiska priser! Låt inte storleken oroa dig innan resan. Park Inn by Radisson Hotel & Conference Centre London Heathrow finns där för att ta hand om dig före eller efter flyget. Med en pool och en förstklassig restaurang känner sig även de tröttaste resenärer som nya på ett kick. Men lämna inte området för snabbt. Ta en titt på alla de här fantastiska sevärdheterna runt London Heathrow Airport!

Outside view of Heathrow airport

Bryssels flygplats

Bryssel kallas ofta för “Europas hjärta” och det stämmer ganska bra. Det är Europas huvudstad, men även geografiskt sett så ligger det i mitten av en massa coola ställen! Ta en titt här på alla platser du kan flyga till på under två timmar från Bryssels flygplats!  Du behöver inte stressa om du flyger från Bryssels flygplats när du bokar ett sov och flyg-erbjudande på Park Inn by Radisson Brussels Airport! Du kan parkera, sova och vakna upp till en god frukost. Vi kör dig till och med till flygplatsen! Vad kan väl vara bättre än det? Och om du kommer till Bryssel på en snabb affärsresa kan du ta en titt på vår guide över saker att göra runt Bryssels flygplats.

Park Inn by Radisson Brussels Airport room

Oslos flygplats Gardermoen

Resenärer till och från Oslo har något gott att vänta. I god skandinavisk stil är Oslos flygplats Gardermoen redo att bjuda resenärer på det bästa en flygplats kan erbjuda! Här hittar du shopping i världsklass och underbara nordiska delikatesser. Ta en titt på den här guiden för att hitta den perfekta presenten på Oslos flygplats.  Vila före eller efter din resa på Park Inn by Radisson Oslo Airport som ligger bara en kort promenad från huvudterminalerna.

Duty Free Shop at Oslo Gardermoen International Airport

Sankt Petersburgs flygplats Pulkovo

Pulkovo flygplats är den enda aktiva flygplatsen i Sankt Petersburg och även den tredje mest trafikerade flygplatsen i hela Ryssland! Så om du besöker Sankt Petersburg och anländer med flyg passerar du genom den här flygplatsen. Vi tar hand om dig på Park Inn by Radisson Pulkovo Airport St. Petersburg. Hotellet ligger inom gångavstånd från flygplatsterminalerna och all annan transport som förbinder dig med staden. Ta en titt på de här tipsen om transport när du anländer till Sankt Petersburg.

airplanes at airport Pulkovo Russia Saint Petersburg

Frankfurts flygplats

Chansen är stor att du har mellanlandat på Frankfurts flygplats om du är en europeisk resenär eller besöker Europa. 65 miljoner passagerare passerar genom den här myllrande resehubben i Tyskland varje år och siffran bara stiger. Ska du mellanlanda här? Boka en natt på Park Inn by Radisson Frankfurt Airport och koppla av före eller efter flyget.  Ta en titt, vi har din guide till Frankfurts flygplats här!

Frankfurt airport terminal

Res smart och bekvämt när du sover och flyger med Park Inn by Radisson!

css.php