-

Då åtta bästa kortdistansdestinationerna från Bryssels flygplats på under två timmar

Dröm skönt och flyg sedan med Park Inn by Radisson Brussels Airport till de här populära destinationerna på under två timmar. Här är ett urval av våra europeiska favoritdestinationer som du enkelt når från Bryssels flygplats.

Amsterdam

Flygtid: 50 minuter

Det finns hur mycket som helst att göra i Amsterdam, och oavsett om du upptäcker staden på cykel eller med båt får du med dig fantastiska minnen hem! Hitta ett bra pris på ett flyg och ta dig dit på under en timme.

amsterdam canal

London

Flygtid: 1 tim 10 min

Dimmiga London är en pulserande världshuvudstad. Vi behöver inte tala om varför, men det finns så mycket att göra och det ligger så nära Bryssel – så varför inte ta ett kort flyg för en snabb weekendresa? Staden stoltserar med en rik historia, ett fantastiskt nattliv och massor av shopping. Den ligger trots allt i Shakespeare, The Beatles och Harry Potters hemland!

Berlin

Flygtid: 1 tim 20 min

Den tyska huvudstaden är berömd för sin trendiga stil, sina historiska sevärdheter och sin fantastiska livemusik. Efter att du upptäckt staden kan du prova på den världsberömda ölen och den typiska tyska korven, bratwurst.

park Inn Visit Brussels banner_se

Prag

Flygtid: 1 tim 20 min

Att besöka Prag känns som att resa bakåt i tiden. Denna vackra huvudstad är ett måste för resenärer som gillar mysiga gator, historiska sevärdheter och gott öl.

 

Köpenhamn

Flygtid: 1 tim 30 min

Inom två timmar kan du befinna dig i Europas lyckligaste stad! Upptäck gömda juveler och dansk gästfrihet runt Köpenhamn. Det är helt enkelt för nära för att inte åka dit.

Copenhagen harbor

Wien

Flygtid: 1 tim 35 min

Njut av europeiska fröjder som att titta på historiska sevärdheter, koppla av på vackra kaféer och besöka några av de många kultur- och konstcentren. Det finns så mycket som väntar resenärer till Österrikes huvudstad.

Budapest

Flygtid: 1 tim 50 min

Ungerns huvudstad Budapest, även känd som Donaus pärla, är en av de mest arkitektoniskt vackra destinationerna i världen, vilket gör den till en unikt resmål man helt enkelt inte får missa.

parliament building Budapest

Oslo

Flygtid: 1 tim 55 min

Gör dig redo för ett nordiskt äventyr och upptäck Norges huvudstad och dess vackra omgivningar!

Park Inn by Radisson Brussels Airport

Bo nära din drömplats och boka rum på Park Inn by Radisson Brussels Airport som ligger bekvämt intill Bryssels flygplats.

Park Inn by Radisson Brussels Airport room

  • Amsterdam: flyg på 50 minuter
  • London: flyg på 1 tim 10 min
  • Berlin: flyg på 1 tim 20 min
  • Prag: flyg på 1 tim 20 min
  • Köpenhamn: flyg på 1 tim 30 min
  • Wien: flyg på 1 tim 35 min
  • Budapest: flyg på 1 tim 50 min
  • Oslo: flyg på 1 tim 55 min

park Inn Visit Brussels banner_se

css.php