-

Ett liv i lyx: Park Inn Suites

Vanligtvis räcker det med ett standardrum, men ibland behöver man helt enkelt lite mer utrymme. Kanske har du med dig familjen, eller mycket bagage just den här gången för ett specialäventyr. Vad anledningen än är så erbjuder Park Inn alltid några sviter så att du får den där prisvärda kvalitetskomforten som vi är berömda för. Utforska sviterna på Park Inn med oss.

Svit: Park Inn by Radisson, Berlin Alexanderplatz

Vill du bo lite lyxigare och njuta av Berlins härliga skyline? Då ska du ta in på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.
Hotellet är mest känd för utsikten mot TV-tornet Fernsehturm och har nu har fått 16 nya panorama-sviter på 32:e våningen.
När du bor i en av de nya rummen i skyskrapan, får du otroliga vyer som sträcker sig långt utanför huvudstadsgränsen.

Svit: Park Inn by Radisson, Stockholm Solna

Nästa gång du besöker Stockholm, unna dig själv och ditt sällskap ett härligt boende med skön komfort. Park Inn by Radisson Stockholm Solna sover du gott i rum, inredda i skandinavisk design och med en fantastisk utsikt. Håll dig uppdaterad med nyheter och händelser med hotellets kostnadsfria WiFi. Söker du tips på vad du ska besöka när du är i Stockholm, gå in på denna guide: 6 platser du måste se när du är i Stockholm.

Superiorrum: Park Inn by Radisson Oslo City Centre

Uppgradera din vistelse på Park inn by Radisson Oslo city Centre och njut av lite extra komfort till ett rimligt pris. Superiorrummet finns i vårt hotell mitt i centrum och ger gäster extra utrymme och svepande vyer från en privat terrassbalkong. Gör dig redo för din resa med den här guiden över populära saker att göra i Oslo!

Olso Superior Room w Balcony and City View

Svit: Park Inn by Radisson Amsterdam City West

Amsterdam är den självklara destinationen för en kompisresa, och om ni reser i grupp kan ni välja en av våra fantastiskt rymliga, ljusa och eleganta sviter. Varje svit har en 46-tums tv och ett separat vardagsrum. Ni kan även njuta av det lilla extra i den storslagna Karim Rashid-sviten, uppkallad efter den arkitekt som designat hotellet. Det bästa av allt är att vårt hotell ligger 2 minuters promenad från stationen Sloterdijk, som tar er raka vägen till flygplatsen eller centrum. Ta reda på vad ni kan göra i Amsterdam och vilka bekvämligheter som finns tillgängliga på Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

Svit: Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore

Vill du bo omgiven av det vackra bergslandskapet? I såna fall, välj Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore. Vårt hotell har utsikt över Taffelberget och är lättillgängligt från alla sevärdheter som Kapstaden har att erbjuda. Unna dig ett extra rymligt rum under vistelsen genom att boka en av våra sviter. Om du vill göra det mesta av utsikten kan du istället boka ett juniorrum med balkong. Det rymmer samma antal personer och erbjuder en häpnadsväckande utsikt över berget!

Svit: Park Inn by Radisson Frankfurt Airport

Är du på mellanlandning med familjen? Eller kanske på en affärsresa? Vad som än för dig till Park Inn by Radisson Frankfurt Airport Hotel kan du vara säker på att vi har ett rum som passar dig! För längre vistelser kan du välja en av våra sviter, som har en 46-tums tv, separat vardagsrum och ljus inredning. Du kommer att känna dig som hemma. Du kan även bo i ett av våra vän- och familjerum med plats för upp till sex vuxna och nog med utrymme för att vistelsen ska kännas avkopplande och bekväm. Kolla in de bästa sevärdheterna och aktiviteterna i Frankfurt och få ut det mesta av din vistelse (även om du bara stannar hos oss ett kort tag).

Boka nu och spara upp till 25% med vårt Park Inn by Radisson svit-erbjudande!

 

css.php