-

Ett liv i lyx: Park Inn Suites

Vanligtvis räcker det med ett standardrum, men ibland behöver man helt enkelt lite mer utrymme. Kanske har du med dig familjen, eller mycket bagage just den här gången för ett specialäventyr. Vad anledningen än är så erbjuder Park Inn alltid några sviter så att du får den där prisvärda kvalitetskomforten som vi är berömda för. Utforska sviterna på Park Inn med oss

Svit: Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad, Stockholm

Nästa gång du besöker Stockholm tycker vi att du ska skämma bort dig själv och ditt följe med något lite extra på Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad. Ni sover högt ovanför staden på 14:e våningen och får chansen att njuta av panoramavyer över Hammarby skidbacke som ligger strax intill hotellet. Sviten på 38 kvadratmeter har en 180 cm bred dubbelsäng med ett separat vardagsrum och sovrum för extra avskildhet.

Hammarby Sjostad Suite Stockholm

Juniorsvit: Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport

Övernattningsstopp i Island eller är du bara på besök för att njuta av Blue Lagoon Spa? Maximera din vistelse med en juniorsvit på Park Inn by Radisson Rajkjavik Keflavik Airport. De här rummet är stort med hela 52 kvadratmeter att koppla av i, och det har en matsalsyta, en vardagsrumsyta och deluxdusch.

Kelflavik Junior Suite

Superiorrum: Park Inn by Radisson Oslo City Centre

Uppgradera din vistelse på Park inn by Radisson Oslo city Centre och njut av lite extra komfort till ett rimligt pris. Superiorrummet finns i vårt hotell mitt i centrum och ger gäster extra utrymme och svepande vyer från en privat terrassbalkong. Gör dig redo för din resa med den här guiden över populära saker att göra i Oslo!

Olso Superior Room w Balcony and City View

Juniorsvit: Park Inn by Radisson Antwerp

Oavsett om du är i en svit eller ett standardrum påPark Inn by Radisson Antwerp så är du redan i ett perfekt beläget hotell strax intill centralstationen. Maximera din vistelse med juniorsviten. Den ligger längst upp i hotellet och har en privat terrass med fantastiska vyer över staden och Antwerpens fantastiska centralstation. Eftersom Belgien är känt för sin choklad bjuder vi på en chokladälskares guide till Antwerpen!

Park inn Antwerp by Radisson - Junior suite 4

Svit: Park Inn by Radisson Manchester City Centre

Reser du med vänner eller kanske en stor familj?  Vi har den perfekta sviten för dig på Park Inn by Radisson Manchester City Centre. Det finns ett extra vardagsrum där du kan umgås och se på storbilds-TV. Det finns även gott om utrymme för en extrasäng vid behov.

Park Inn Manchester Suite room

Boka nu och spara upp till 25% med vårt Park Inn by Radisson svit-erbjudande!

css.php