-

Kickstarta fotbollssommaren i Ryssland

I sommaren kan du kombinera affärer och nöjen i världens största land. Njut av allt från stränder mellan konferenser och museer mellan måltider till konst efter mässor och sightseeing efter seminarier. Ryska städer vet hur man spelar det här spelet. Fortsätt läsa och låt dig inspireras av fantastiska sevärdheter runt våra Park Inn by Radisson-hotell.

Sotji är bara sol och lek

Den berömda ryska rivieran lockar affärsresenärer att flytta sina kontor lite närmare Svarta havet. Samla kollegorna under parasollet och njut av en enastående havsutsikt medan ni diskuterar de senaste siffrorna. Ta en paus från Excel-bladen och se solen gå ner med en drink i handen, eller spela lite fotboll på stranden som ligger bara en km från vårt hotell.

Park Inn by Radisson, Sochi City Centre ligger bara en minut från järnvägsstationen, vilket gör det enkelt att utforska alla de idrottsfaciliteter som byggdes inför vinter-OS 2014 och Rosa Khutors skidanläggningar på vintern. Många spännande sevärdheter ligger emellertid på promenadavstånd, som Sotjis stadsmuseum från 1920.

The port of Sochi

Mixa möten och museer i Moskva

I Moskva finns både möteslokaler och museer som är värda att resa världen runt för. Varför inte slå två flugor i en smäll? Träffa deltagarna på Khimki Business Park eller Expocentre Fairgrounds på morgonen och se till att ha eftermiddagen fri för ett besök på Moscow Museum of Modern Art. Bjud in kollegorna till en lunch med vacker utsikt på en av takterrasserna som finns runt staden innan du beger dig till Shchusev Museum of Architecture för att lära dig mer om bevarandet av rysk kultur genom arkitektur. För att klämma in så mycket konst som möjligt rekommenderar vi att du tar tunnelbanan – många stationer är majestätiska mästerverk. Om du tar dig tid att utforska Moskvas konsthistoria i sommar kommer du aldrig att sakna samtalsämnen vid affärsmiddagar.

Oavsett vart din Moskva-resa för dig ligger ett av fyra Park Inn by Radisson-hotell i närheten!

Saint Basils Cathedral Moscow

Bästa kostymen i Sankt Petersburg

De ljusa nätterna är en gåva till affärsresenärer som vill klämma in lite sightseeing under en vistelse på ett av våra hotell. Under sommaren är det ljust i Sankt Petersburg även vid midnatt, vilket innebär att du hinner besöka flera av underverken om dina möten drar ut på tiden. Promenera längs stadens charmiga kanaler som flyter under 342 broar eller hoppa på en båt och segla förbi några av stadens världsberömda juveler: Isakskatedralen, Uppståndelsekyrkan, Eremitaget och Nevsky Prospekt, Rysslands mest kända gata nära Park Inn by Radisson Pulkovskaya Hotel and Conference Centre St. Petersburg.

Staden är i sig ett underbart museum där varje promenad fyller dig med energi och inspiration. Våra fyra Park Inn by Radisson-hotell står redo att välkomna dig till en strålande sommar.

Saint Isaacs Cathedral St. Petersburg

Volgograd betyder seger

Anropar alla affärsresenärer med en förkärlek för historia! Låt Volgograd inspirera dig att lyckas i allt du företar dig. Staden hette en gång i tiden Stalingrad och den är fortfarande känd för att ha varit platsen för ett av andra världskrigets största slag – något du inte kan missa hur fullt ditt arbetsschema än är. En promenad längs de breda, statyrika boulevarderna eller ett besök till det gigantiska monumentet “Fosterlandet kallar” påminner dig om varför Volgograd fortfarande förtjänar två stora tummar upp. Bo mitt i den gamla staden på Park Inn by Radisson Volgograd och spara tid tack vare att du har gångavstånd till alla de viktigaste sevärdheterna. Du kan till och med ha riktigt kul utan att lämna hotellet – utmana dina kollegor på en match bordsfotboll i lobbyn.

Mamayev Kurgan Volgograd

Upplev Jekaterinburg

Rysslands fjärde största stad är genomsyrad av kultur och revolutionshistoria, och det råder ingen brist på sevärdheter att besöka mellan möten. Jekaterinburgs torg byggdes 1905 och här kan du se olika arkitektoniska stilar, marknader och Jekaterinburgs opera- och balletteater. Det bästa är att Park Inn by Radisson Ekaterinburg Hotel ligger bara fem minuter bort, så du kan äta lunch på det soliga torget innan du beger dig tillbaka till hotellet och eftermiddagsseminariet. Om du känner för en naturupplevelse kan du förlänga din affärsresa och utforska de 250 till 300 miljoner år gamla Uralbergen i närheten.

The Sevastyanov House Ekaterinburg

Kazan

Delrepubliken Tatarstans färgrika huvudstad är platsen du aldrig visste att du var tvungen att besöka! Vårt hotell är en fantastisk startpunkt för de som vill njuta av den bästa blandningen av öst och väst, slaviskt och tatariskt, islam och kristendom och arkitektoniska juveler. Låt moskéernas och klostrens magi motivera dig till att vara effektiv under möten: ju snabbare du blir klar, desto mer fantastiska sevärdheter kan du besöka!  Missa inte de lokala maträtterna – var och en berättar en del av Eurasiens historia! Allt detta och mer hittar du inom 20 minuters köravstånd från Park Inn by Radisson Kazan nära floden Volga.

Kazan Kremlin and Kul Sharif mosque Kazan

css.php