-

De sex bästa Alla hjärtans dag-destinationerna

Vare sig du vill överraska din kära eller bara resa bort ett par dagar så är våra Alla hjärtans dag-erbjudanden en perfekt ursäkt att fly den dagliga rutinen och utforska nya platser. Här är våra bästa resmål i februari, oavsett vad du vill få ut av din resa.

1. Riga, Lettland

Allt fler resenärer väljer att upptäcka de baltiska länderna. Det är inte konstigt eftersom många baltiska destinationer ligger högt upp på internets resmålslistor i år. Och det är lätt att förstå varför – med städer som Riga erbjuder Lettland gammaldags charm i en modern, pulserande stad. Sätt färg på er Alla hjärtans dag-resa och bo på det prisvärda och centralt belägna  Park Inn by Radisson Residence Riga Barona

Riga Latvia

2. Wien, Österrike

Österrikes huvudstad är särskilt lockande för resenärer som vill ha ett roligt men ändå sofistikerat resmål. Besökare kan utforska kulturella sevärdheter som historiska Sankt Stefansbasilikan och Hofburg. Lä känna djuren på Wiens djurpark en eftermiddag eller se en operaföreställning på Wiener Staatsoper. Prova det lokala köket och färska produkter på Nachmarkt eller köp handgjorda souvenirer till familj och vänner där hemma.

Horses Vienna

I en kosmopolitisk stad som Wien är det alltid någonting på gång för resenärer. Vad du än väljer att göra så bör du inte missa Wienerkaféerna och deras speciella atmosfär. Visste du att det finns över 2 500 kaféer in Wien? 2011 registrerades Wiens kafékultur till och med som ett immateriellt kulturarv av UNESCO. Kaféerna erbjuder mysiga mötesplatser och ett ställe där du kan släppa loss kreativiteten.

När du bor på Park Inn by Radisson Uno City Vienna Hotel har du aldrig långt till stadens sevärdheter och upplevelser.

3. Prag, Tjeckien

Den tjeckiska huvudstaden Prag kan tillgodose alla intressen. De mysiga gatorna, kaféerna och butikerna ser ut att höra hemma i sagornas värld. Ett av de mer romantiska sätten att se staden är att ta en tur i en veteranbil. De gamla gatorna utgör en fantastisk miljö för en köra runt i ett klassiskt fordon från början av 1900-talet. Du kan till och med be att bli upphämtad utanför Park Inn Hotel Prague!

Prague Czech Republic Vintage Taxi© Rudolph.A.furtado / Wikimedia Commons

4. Dubai, Förenade Arabemiraten 

Dubai är en av världens mest glamorösa och spektakulära resmål med sina fantastiska arkitektoniska sevärdheter som Burj Khalifa, det vackra Burj al Arab och den enorma ön Palm Jumeirah. Den här pulserande metropolen erbjuder alla möjliga olika aktiviteter som sightseeing, shopping i världsberömda shoppingcenter, vackra stränder och otroligt romantiska restauranger.

Dubai boat trip© Visit Dubai

För de par som vill ha lite äventyr är Dubai det perfekta resmålet. Du kan upptäcka den ändlösa öknen på kamel, hoppa fallskärm från en klarblå himmel eller ta en romantisk båttur runt Dubai – alla fantastiska aktiviteter för en romantisk dejt.

Boka ett rum på det lyxiga Park Inn by Radisson Dubai Motor City som ligger i Dubais Motor City-distrikt, strax intill First Avenue Mall, Dubai Studio City och Dubai Autodrome.

5. Belfast, Nordirland

Belfast är en perfekt plats för par som är redo för äventyr, men samtidigt gillar att koppla av och lära känna en pulserande stad. Belfast är känt för de coolaste nattklubbarna, barerna, butikerna och utställningarna, och här finns flera förstklassiga restauranger som kan tillgodose alla smaker. För musikälskare erbjuder staden ett imponerande program med en mängd lokala och internationella artister och band som uppträder på fantastiska arenor som Belfast Waterfront och Odyssey Arena.

Belfast Slemish Mountain© Tourism Northern Ireland

Efter att ni besökt staden kan ni ta en dagstur till Slemish Mountain, som ligger en kort körsträcka från Belfast. Där kan ni njuta av det vackra landskapet och de enastående vyerna över Nordirland.

 Park Inn by Radisson Belfast Hotel är perfekt beläget mitt i Belfast och utgör en mycket bra bas när ni utforskar hela området.

6. Vancouver, Canada

Vancouver i Kanadas British Colombia är känt för sin vackra natur och trevliga människor. Det är det som gör det till ett av våra favoritresmål för Alla hjärtans dag. Missa inte den unika upplevelsen att njuta av de enastående bergsvyerna från ett sjöflygplan. Med så många olika turföretag hittar du säkert ett bra pris.

Vancouver Seair Seaplanes

I själva staden är ett av våra favoritområden som har allt Gastown. Med sina unika butiker och mysig pubar är det perfekt för en romantisk dejt. Gastown är också fullt av historiska sevärdheter, så ni även kan lära er mer om Vancouvers rika historia.

Vår personal i receptionen på Park Inn & Suites by Radisson, Vancouver, BC hjälper er gärna med tips om spännande dagsturer i området.

Top image © kudla / Shutterstock.com

css.php