-

Lokal upplevelse: Danska brödsorter och bakverk på Park Inn by Radisson

Fokus på lokala, färska och säsongsbetonade produkter ger en unik kulturupplevelse för dig och dina smaklökar. Att förstå var din mat kommer ifrån gör upplevelsen mer äkta och genuin. Låt oss ta en titt på historien bakom dessa danska brödsorter och bakverk, och deras resa till din tallrik. Frukost på Park Inn ger dig en nära och personlig relation till dagens bästa måltid.

Den mat du äter när du reser ska spegla landet och kulturen du befinner dig i och ge dig en delikat smak av landets tradition. Vårt mål är att varje tugga av en fralla, varje klunk färskpressad juice och varje doft av nybryggt kaffe, ska vara din första introduktion till den stad du ska utforska. Ta seden dit du kommer och njut av ett äkta danskt wienerbröd när du befinner dig i Danmark. Få den kompletta danska upplevelsen när du bor på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport!

Copenhagen Breakfast banner in Swedish

Breakfast pastry

Park Inn by Radisson Copenhagen Airport gör saker lite annorlunda nuförtiden. Vi har gett frukostbuffén lite mer färg. Du är inbjuden till en utsökt och livfull morgonmåltid med nyttiga alternativ och lite dansk tradition.

Warm breakfast

Frukosten var vistelsens höjdpunkt! Enormt utbud från fem olika juicer till kaffemaskiner fulla av olika drycker, en blandning av tepåsar, massor av bröd och frallor att välja bland, varm frukost, bakverk, skinka, ost, yoghurt, frukt och pannkakor. Utbudet var fantastiskt … -Jessica S, TripAdvisor”

Vad är mer danskt än ett danskt wienerbröd? Den nära relationen med det lokala bageriet garanterar en genuin smak av Danmark med nybakade brödsorter och bakverk. Brödet bakas på gammaldags, traditionellt och ekologiskt sätt vilket garanterar en läcker frukostupplevelse som ger din dag bästa möjliga start.

Park Inn breakfast pastry

Förutom de läckra sötsakerna kommer du inte att tro dina ögon när du ser brödet på din tallrik! Dessa nybakade läckerheter bakas enligt äkta dansk surdegsstandard och smälter i munnen som smör på varmt bröd.

Dessa nybakade läckerheter smälter i munnen som smör på varmt bröd.

Med en frukostbuffé som mer liknar ett lantligt kök är det svårt att tro att det finns en livlig dansk huvudstad som väntar på dig precis utanför dörrarna.

Breakfast Bread selection

Den nära relationen mellan hotellet och bageriet har odlats genom ömsesidig uppskattning av ekologiska och kvalitetsprodukter. Baserat på regelbundet samråd med bageriet handplockar vår chefskock Damian Zaleuski de allra bästa bröden och bakverken med kärlek och noggrant övervägande varje morgon.

Breaking bread

Så kom och bryt bröd hos oss på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport nästa gång du är i Danmark!

Breakfast banner in Swedish

css.php