-

Res och njut av lokal ost till frukost för att få hela upplevelsen

Park Inn by Radisson tillgodoser vi alla frukostbehov, oavsett vilken ost som är din favorit. För att säkerställa en riktigt lokal och läcker ostupplevelse, erbjuder vi ett antal lokalt tillverkade ostar till frukost. Vi vet att det finns två typer av människor i världen – personer som älskar ost och personer som inte ens gillar lukten – men vi har något för alla. Ingen ost är den andra lik. De kan vara rinnande eller fasta, illaluktande eller diskreta, gamla eller unga, importerade eller lokala, och du borde prova dem alla på Park Inn by Radisson.

Say cheese at Park Inn

Ost är precis som kaffe något man måste lära sig att tycka om. Du bör aldrig starta ditt kaffedrickande med en dubbel espresso och du bör inte börja din ostresa med en äldre stilton. Råd till alla nybörjare: Börja försiktigt, ställ frågor, förbered dig på bakslag och lär dig med tiden. Börja lokalt. Smaka lite lokal ost till frukost på din nästa resa!

Håll dig till originalet

Grekland har feta, England har stilton och Italien har mozzarella. De finns över hela världen, men ingenting slår den autentiska lokala versionen. Det finns ett Eiffeltorn i Las Vegas, en Frihetsgudinna i Paris och en Sydney Harbour Bridge i Peking, men de kan aldrig slå originalet. Gå alltid till källan för den verkliga upplevelsen.

Brie cheese

Satsa på lokal ost till frukost

Sann autenticitet smakar alltid bättre, men det är mer än en lokal smak, det handlar även lokala seder. I Frankrike bakar man camembert med örter och vitlök för en rinnande och helt syndig upplevelse. I Danmark gillar de att blanda sött med salt till frukost, genom att kombinera en skiva ost med sylt på rostat bröd. I USA har de fulländat den smakfulla konsten att tillaga varma ostsmörgåsar – perfekt som en frukost på språng.

Cheese breakfast buffet

Om du redan älskar ost och inte kan få nog blir du nog glad att höra att Park Inn by Radisson höjer ribban med mer lokal och utsökt ost till frukost, så att du kan smaka på äkta delikatesser. Vi står gärna till tjänst! Ställ dina ostfrågor till oss på Twitter @parkinn.

Breakfast banner in Swedish

Smaklig ost!

css.php