-

Skapar den lokala frukostupplevelsen på Park Inn: Köksmästaren Damian Zaleuski

Vi presenterar en av Park Inn by Radisson Copenhagens starkast lysande stjärnor, köksmästaren Damian Zaleuski. Hans sprudlande personlighet och talang i köket är omisskännlig och beundransvärd, och vi kan helt enkelt inte få nog av honom, hans skämt och hans utsökta mat!

Efter att ha studerat gastronomi i sex år i Polen kan man verkligen säga att Damian har full koll i köket. Hans uppskattning och passion för den danska maten och kulturen framgår tydligt i Park Inn by Radisson Copenhagens frukostbuffé, som är full av lokala råvaror och dansk smak. Vi slog oss ner för ett samtal med Damian om Park Inn by Radissons frukost och lite skvaller bakom kulisserna. Här är fem goda skäl till att svänga förbi Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel.

Breakfast banner in Swedish

1. Vi är lite lantliga

Det är ingen hemlighet att vi äter med ögonen och att presentationen är en del av helhetsupplevelsen. Därför har Damian fokuserat på träelement och örtdekorationer i buffén för en färgstark, lantlig look och känsla. Presentationen gör att maten sticker ut och ger den livliga staden lite lantlig dansk charm. Det är det bästa av båda världarna.

Cottage Cheese Park Inn

2. Motiverande morot

Park Inn by Radisson är känt för att ge livet färg och Damian har tagit det ett steg längre genom att ge buffén färg. Ett av de färgglada elementen är den vackra – och lika goda – ekologisk morotsjuicen. Denna färgglada läckerhet är något att lägga till i din lista över enkla frukostidéer. Den smaskiga juicen är färskpressad, levereras dagligen, smakar fantastiskt och är supernyttig. Även om du inte är en morgonperson måste du testa denna motiverande morot – i drickbar form.

Park Inn pressed carrot juice

Frukosten var superb – delikata brödsorter, bakverk, pålägg, ägg, olika juicer (inklusive morot), havregrynsgröt, flingor, ostar, samt te och kaffe i gourmetstil. -S H, TripAdvisor”

3. Ta ett wienerbröd i Danmark

Vi säger det rakt ut, du kan inte komma till Danmark utan att äta wienerbröd, och köksmästaren Damian vet hur man skaffar fram de allra läckraste. Han hämtar de bästa bakverken från det berömda och lokala Trianonbageriet i Köpenhamn, så att du kan njuta av en riktigt autentisk lokal sötsak till frukost. Familjeföretaget grundades på 1940-talet och levererar dagligen dessa läckerheter. Bageriet har också utbildat Damian och hans personal i den delikat danska konsten att baka surdegsbröd.

Breakfast pastry

4. Krydda maten – och livet

Örterna är inte bara en del av . De är kryddan som tar din frukost från standard till enastående, och hjälper till att göra måltiden och livet lite mer spännande.

Brie cheese

Dessa multifunktionella örter ger livet färg och äggröran eller osten en extra touch. En bit mynta i vattnet kan också göra underverk. Var inte blyg, plocka lite grönt när du testar den lokala frukosten.

Frukosten är otrolig: pannkakor med sylt eller marmelad, yoghurt med flingor, ägg och bacon, skinka och ostar, grönsaker och frukt, te och kaffe med små bakverk och juicer. -Silvia D, TripAdvisor”

5. Köksmästare Damian Zaleuski

Chef Damian Zaleuski

Resor, liksom livet, handlar om de människor du möter på vägen. Damian är hjärnan bakom Park Inn by Radisson Copenhagen Airports frukostbuffé, och den är en inblick i hans engagemang och passion. Han är, som buffén, färgrik, varm och full av lokala överraskningar. Han är verkligen vår Chef D’Oeuvre och en del av det som gör oss unika på Park Inn by Radisson Copenhagen Airport. Njut av din lokala frukostupplevelse i Köpenhamn!

Copenhagen Breakfast banner in Swedish

css.php