-

Tre steg till Instagrams bästa frukostbild

“Frukost är dagens viktigaste måltid” – vi har hört det förut, men nu visar sig uttalandet stämma i ett annat sammanhang. Frukosten håller på att bli lika viktig på nätet som vid matbordet. Tänk på det, om du bara kunde fotografera en måltid idag – vilken skulle det vara? Naturligtvis är svaret frukosten. Varför? Skälen är många. Om du drömmer om att bli Instagram-kändis är det snabbaste sättet att nå ditt mål att fota frukost och resor. Lyckligtvis kan du göra båda på Park Inn by Radisson!

Instagram breakfast at Park Inn Nevsky

© Instagram / @seta_tigra

Att ta den fantastiska Instagram-bilden av din frukost är inte alltid så lätt. Vissa skulle till och med kalla det för konst. Därför har vi skapat recept för social framgång. På Park Inn by Radisson presenterar vi en buffé som är så fotogenisk att du bara behöver följa stegen nedan för att få en riktig like-raket:

1. Välj dina färger klokt

En färgstark frukost är det väsentliga. Ingen vill titta på en tråkig skål med brun gröt. Oavsett om du gillar äggula eller blåbär, fokusera på att skapa en tilltalande palett av färger på din tallrik.  Om du hittar blommande växter eller blommor i rummet, var inte blyg – flytta dem till ditt bord. Välj möbler i coola färger och bestick i galna nyanser för din perfekta bakgrund.

Breakfast table at Park Inn

© Instagram / @frejaswinther

2. Krydda din bild med lite glöd!

Vissa skulle hävda att det är morgonljuset som skapar en riktigt snygg frukostbild. Det är sättet på vilket strålarna glider genom sprickorna och smeker din maträtt. Den mjuka nyansen som inte behöver något filter. Solen som ännu en gång hälsar dagen. Och det är doften av möjlighet. Flytta din måltid till fönstret för att åstadkomma denna känsla. Dra bort gardinerna och hälsa ljuset. Om du äter frukost i december i Norge kan du ställa din måltid bredvid ett levande ljus för en liknande glödande effekt.

Instagram breakfast at Park Inn Nevsky

© Instagram / @kate_morozova

Breakfast at Park Inn

3. Romantik i luften

Det är svårt att tro, men alla är inte entusiastiska över att fotodokumentera varje måltid – inte ens frukosten. Om du planerar att äta frukost med denna typ av person är det viktigt att respektera personens önskan att leva i den riktiga världen. Ditt sällskap vill äta omedelbart utan minsta intresse för din Insta-berömmelse. Om du inte låter din vän äta kommer servetten vara våt av tårar, bilden skakig och resten av dagen förstörd. Här är några sätt att förebygga katastrof:

Park Inn Malmo breakfast

© Instagram / @melikhovalook

  • Anländ tidigt och beställ måltiden du vill fota. Ta din tid, ingen kommer att stressa dig.
  • Tala om för ditt sällskap att du bjuder på frukosten, om de låter dig föreviga den först.
  • Ät ensam.
  • Dela din Insta-frukost på Instagram med #ParkInn!

Breakfast banner in Swedish

css.php