-

Hämtfrukost för stressiga dagar!

Har du någonsin varit så distraherad att du glömt frukosten? Eller så upptagen eller ivrig att du hoppat över den? Park Inn by Radissons frukost tillgodoser ditt schema och dina behov – bokstavligen. Våra många hämtfrukostar är perfekta när du måste äta på språng, och svåra att missa.

Breakfast bike with green apples at Park Inn

Allt fler föredrar frukost på språng för att spara tid som kan läggas på något viktigare. Men frukosten är trots allt oumbärlig och dess betydelse har inte minskat. Hittills har det inte funnits några spännande alternativ för stressiga mornar, vilket resulterat i många överhoppade morgonmål och hungerutbrott. Park Inn by Radisson kommer till undsättning. Vi har massor av alternativ för massorna!

Breakfast banner in Swedish

En frukost värd sitt salt

Vissa morgnar måste man bara stilla saltbegäret och vi har precis vad som krävs! Läcker bacon, avokado som får det att vattnas i munnen, quinoaröra och mycket mer för att tillfredsställa den lilla hungern. Ta med en eller två och njut av omedelbar tillfredsställelse med dessa himmelska små godsaker.

Hot breakfast buffet at Park Inn

Inte så förbjuden frukt

Inte hungrig när du lämnar hotellet, men precis när du gått ut genom dörren eller fem minuter efter det? Ta en fräsch frukt från vår fruktkorg, vi bjuder. Detta lilla mellanmål kan stoppas undan för senare njutning – en försenad tillfredsställelse är ibland värd att vänta på och perfekt för en liten frukost på språng!

Basket with apples

Snabba läckerheter för frukost på språng

Trött på det gamla vanliga? Se till att du inte missar några av de mer alternativa frukostalternativen innan du lämnar hotellet. Dessa läckra godbitar är drömlikt goda och håller energin uppe fram till lunch. Fylld med färska, ekologiska och lokala råvaror är dessa sliders och grillade ostsmörgåsar som små munsbitar av lycka.

Hand held burges to go at Park Inn

Inga fler ursäkter att hoppa över frukosten – Park Inn by Radissons frukostbuffé har något för alla. Oavsett frukostpreferenser och schema har vi hämtfrukostar för alla smaker och i precis rätt storlek.

Sausage for breakfast to go

Park Inn breakfast to go

Ställ ytterligare frågor om hämtfrukost och andra frukostmenyer på Twitter @parkinn så står vi gärna till tjänst!

Breakfast banner in Swedish

css.php