-

Asiatisk frukost i Europa: Börja dagen med en het skål nudlar

Vägen till mannens hjärta går genom magen. Och vägen till olika kulturers hjärta går genom mat. Från kryddig shakshuka i Mellanöstern till fluffiga croissanter i Frankrike håller vi våra hjärtan och magar fulla! Vi uppmuntrar våra gäster att smaka på landet de befinner sig i, men ibland är också det välbekanta valet det rätta. Därför blandar Park Inn by Radisson olika kulturer i morgonbuffén så att du kan njuta av både välkända och helt nya smaker.

Vi har till exempel lagt till nudlar till vår buffé och din frukostupplevelse, så att du kan njuta av en asiatisk frukost i Europa. Våga överraska dina smaklökar och prova på att starta dagen med en varm skål soppa och nudlar, och lite krydda.

Noodles selection at the Park Inn breakfast buffet

Så många alternativ

Vi vill se på frukost som en kulturell upplevelse och en möjlighet att upptäcka något nytt innan dagen kommer igång. Detta kan vara en lokal fräsch smak, en smak hemifrån eller en snabb resa till någonstans helt annorlunda, men vi strävar efter att ha lite av allt för alla för att göra din frukost riktigt originell och väl tilltagen.

Vi dikterar inte smak, vi vill att du ska ha alternativ, men vi vill också att du ska kunna ge maten din egen personliga touch och smak. Så garnera gärna omeletten med lite örter. Eller varför inte förbättra nudelupplevelsen med några extra österländska kryddor? Ingen frukost ska någonsin behöva smaka likadant och bara din fantasi sätter gränser.

Park Inn noodles selection

Ger färg åt livet och varmt vatten åt nudlarna

Frukost på Park Inn by Radisson är en fest för ögon och mage, och de färgstarka och levande smakerna skapar lycka alldeles på egen hand. Vi bjuder in dig att se och smaka världen och prova nya saker, samtidigt som vi ger dig lite av det välkända när du är långt hemifrån.

It's noodle time

bowl of noodles at park inn by radisson

För vissa resenärer är smaken av nudlar och sriracha en liten påminnelse om hemmet, och för andra är idén exotisk och orientalisk. Men på Park Inn är det en möjlighet att dela något lite annorlunda med gästerna. Tillsätt bara kokande vatten och lite kryddor, och upplevelsen blir en smakexplosion. Frågor om våra erbjudanden i öst kan ställas på Twitter @parkinn.

Breakfast banner in Swedish

css.php