-

Fem enkla frukostidéer från Park Inn

Vem säger att nyttig mat inte kan vara utsökt? Vi ser ingen anledning till varför du inte kan få det bästa av båda världarna till frukost. Ta en titt på våra fem enkla frukostidéer som hjälper dig att starta dagen på bästa sätt så att du känner dig energisk och redo för vad dagen har att erbjuda.

Breakfast banner in Swedish

1. Färsk juice

Testa vår kallpressade eller färska morotsjuice och lite färsk naturlig yoghurt med fruktkompott som ändras varje dag, eller ät våra läckra flingor utan tillsatt socker för att säkerställa ditt dagliga vitaminintag.

breakfast carrot juice

Utmärkt läge och frukost! Den andra fantastiska saken är en underbar frukost med färska juicer, smoothies, gott kaffe (som du kan ta med), goda croissanter med mera. -Надежда Г, TripAdvisor”

2. Frukost på språng

Det är inte varje dag vi har tid att sitta och njuta av en lång, avslappnad frukost. Men det betyder inte att du ska lämna hotellet hungrig! Vi hade stressade resenärer i åtanke när vi utvecklade dessa goda frukostar som du kan äta på språng. Prova våra läckra och enkla frukostidéer för att starta din morgon på bästa sätt när du äter frukost på språng!

Park Inn breakfast to go

3. Tillfredsställer internationella smaklökar

Det är ingen hemlighet att gäster från olika platser också har olika preferenser när de slår sig ner för en morgonmåltid. Med gäster från hela världen är variation nyckeln vid frukostbuffén. Oavsett var du kommer ifrån, kan du hitta något delikat när du äter frukost hos oss. I många östländer börjar resenärer till exempel dagen med en skål nudlar.

Park Inn noodles selection

bowl of noodles at park inn by radisson

4. Lokala smaker

Det är normalt att förvänta sig en lokal upplevelse när man besöker en ny plats. Det bästa sättet att prova på lite av den lokala smaken är genom mat! Våra kockar på Park Inn by Radisson-hotellen gör just det genom att lägga till personliga, lokala detaljer till buffén tillsammans med de beprövade och säkra frukostfavoriterna. Ta Mellanöstern till exempel där hotellen erbjuder lokala rätter som shakshuka. I Danmark kan du få en lokal frukostupplevelsePark Inn by Radisson Copenhagen Airport.

Spicy Shakshuka at Park Inn

En riktig pärla. Wow, vilken frukost! Som glutenintolerant kan jag inte kan äta vete eller gluten och de hade en fantastiskt buffé med frukt, yoghurt, flingor och kallskuret samt ett bra urval av varma rätter. Jag åt också en kryddig ratatouille som var fantastisk. Frukost är ett måste och ytterligare en vistelse på Park Inn står definitivt på menyn för min man och mig. -kaz881, TripAdvisor”

Middle East Breakfast banner in Swedish

5. Färskt och ekologiskt

För många resenärer är frukosten inte komplett utan ägg! Vi känner exakt likadant, men vi tar det ett steg längre. Park Inn by Radisson anskaffar kvalitetsprodukter när det är möjligt och det gäller även våra ägg. Så du kan vara säker på att vi gör vårt bästa för att servera dig de bästa äggen när du äter frukost hos oss på Park Inn by Radisson!

Fresh eggs for breakfast at Park Inn

Vilken är din bästa enkla frukostidé? Dela med dig på Twitter @parkinn 🙂

Breakfast banner in Swedish

css.php