-

Våra 9 mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Vårt Dream Deals-erbjudande har nu upphört. Håll utkik efter nästa erbjudande!

Sankt Petersburg

I vinter är det dags att vidga dina vyer och utforska denna fantastiska ryska stad. Sankt Petersburg har en rik historia och många kulturella landmärken. Du kommer att ha många platser att besöka och mycket att göra under ett par dagars utforskning, så håll dig uppkopplad och utvilad på Park Inn by Radisson Nevsky St. Petersburg.

Berlin

Berlin har mycket att erbjuda besökare som tycker om att besöka historiska platser och parker, och gillar en natt på stan på några av Europas hetaste klubbar. Är du redo att utforska denna pulserande stad? Bo granne med Berlins välkända TV-torn på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.

Amsterdam

Det finns ingen bättre plats för en semester än Amsterdam. Den nederländska huvudstaden är full av färgstarka gator och vänliga människor. Promenera längs kanalerna, koppla av på kaféerna eller beundra nederländsk konst och design. Planera din cityresa idag och boka en vistelse på Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

Kapstaden

Kapstaden bjuder på en perfekt balans mellan storstadspuls och aktiviteter vid havet. Njut av drinkar och vackra vyer från takterrassen på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore med utsikt över det välkända Taffelberget.

 

 

Dubai

Dubai har en speciell stämning och energi som inte kan upplevas någon annanstans. De imponerande byggnaderna och skyskraporna skapar ett helt unikt stadslandskap. Bo i händelsernas och underhållningens centrum på Park Inn by Radisson Dubai Motor City.

Manchester

Storbritanniens näst största stad glöms ofta bort, men på senare år har besökarna börjat upptäcka vad det är som gör Manchester så fantastisk. Se Manchester med egna ögon och bo hos oss på Park Inn by Radisson Manchester.

Köpenhamn

Köpenhamns glada människor har ett alldeles eget perspektiv på livet. Efter bara några dagar i Danmarks huvudstad kommer du att förstå varför de nästan alltid har något att le åt.

Izmir

Denna turkiska stad är full av kulturella sevärdheter, fantastiska ruiner och naturlig skönhet. Koppla av vid havet eller res bakåt i tiden i stadens arkeologiska park. Izmir är också den perfekta platsen för matälskare, och du behöver inte gå långt för att kunna avnjuta en utsökt måltid, speciellt om du bor på Park Inn by Radisson Izmir.

Reykjavik

Reykjavik på Island borde finnas med på allas önskelista. Från Park Inn by Radisson Reykjavik Keflavik Airport är det enkelt att ta sig till staden och till platser där du kan se norrskenet. Den berömda Blå lagunen ligger bara en kort resa bort.

css.php