-

Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Vårt Dream Deals-erbjudande har nu upphört. Håll utkik efter nästa erbjudande!

Med över 1 000 spännande resmål är det inte alltid lätt att hitta rätt. Vi har samlat de 10 bästa citydestinationerna över hela världen som du kan boka med upp till 20% rabatt som en del av Dream Deals-erbjudandet.

Moskva

Rysslands huvudstad Moskva genomsyras av historia och sjuder av modern, levande kultur. Inte undra på att så många besöker staden, särskilt om sommaren när den är varm och färgglad. Up plev den själv under en vistelse på Park Inn by Radisson Odintsovo Moscow.

Stockholm

Besök Sveriges huvudstad och njut av en händelserik cityresa. Välj och vraka bland mode, design och kultur samt en mängd trendiga restauranger och uteställen. Utforska Stockholm och låt Park Inn by Radisson Stockholm Solna bli din utgångspunkt.

Stockholm

Berlin

Om du letar efter en spännande cityresa i sommar med massor av sevärdheter, evenemang och historia är Berlin resmålet för dig. Under sommarmånaderna kan du besöka de många monumenten, katedralerna och slotten och se ut över hela staden från toppen av vårt hotell Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz.

Nice

Nice kombinerar charmen hos en äldre stad med pulsen hos en modern storstad, och den vackra blå kustremsan ger dig lite av varje under sommaren. Oavsett om du vill äta fantastisk mat, shoppa tills du stupar eller parasegla över det glittrande havet erbjuder den franska staden gott om alternativ. Om du tycker Nice låter nice så ska du boka rum på Park Inn by Radisson Nice.

Amsterdam

Det finns ingen bättre plats för en semester än Amsterdam. Den nederländska huvudstaden är full av färgstarka gator och vänliga människor. Promenera längs kanalerna, koppla av på kaféerna eller beundra nederländsk konst och design. Planera din cityresa idag och boka en vistelse på Park Inn by Radisson Amsterdam City West.

Oslo

Norges huvudstad Oslo är som allra bäst en solig sommardag. Staden bjuder på en mängd äventyrliga aktiviteter och du kan ägna dig åt såväl vandring som cykling, kajakpaddling och segling utan att behöva lämna staden. Park Inn by Radisson Oslo ligger på promenadavstånd från händelsernas centrum.

Kapstaden

Kapstaden bjuder på en perfekt balans mellan storstadspuls och aktiviteter vid havet. Njut av drinkar och vackra vyer från takterrassen på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshore med utsikt över det välkända Taffelberget.

Baku

Azerbajdzjans huvudstad är imponerande oavsett årstid, men den visar sin allra bästa sida under sommarmånaderna. Kaspiska havets varma brisar sveper in över historiska slott och torn, som står i kontrast med de berömda Flame Towers futuristiska atmosfär. Du som bokar en vistelse på Park Inn by Radisson Baku kan räkna med utsikt över både havet och staden!

Glasgow

Skottland är inte alltid kallt och ruggigt. Under sommaren kan du förvänta dig gott om solsken, grönska och det heta musikevenemanget Summer Sessions. Förutom en pulserande musikscen har staden en mängd historiska och arkitektoniska sevärdheter och vänliga människor. Boka rum på Park Inn by Radisson Glasgow och bo på den gemytliga stadens vänligaste hotell.

Dubai

Dubai har en speciell stämning och energi som inte kan upplevas någon annanstans. De imponerande byggnaderna och skyskraporna skapar ett helt unikt stadslandskap. Bo i händelsernas och underhållningens centrum på Park Inn by Radisson Dubai Motor City.

css.php