-

Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Med över 400 spännande platser att besöka är det inte alltid lätt att bestämma sig. Vi har samlat ihop de tio mest populära resmålen från hela världen som du kan boka med upp till 30 % som en del av Dream Deals-erbjudandet.

Berlin

berlin

Berlin har mycket att erbjuda resenärer som tycker om att besöka historiska sevärdheter och parker, och festa i några av Europas mest omtalade klubbar. Är du redo att utforska den här spännande staden? Bo precis intill Berlins ikoniska TV-torn på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel.

Dubai

Dubai1

Dubai har en alldeles särskild känsla och energi som bara kan upplevas på plats. De spektakulära skyskraporna och byggnaderna skapar ett helt unikt urbant landskap. Bo i händelsernas och underhållningens centrum på Park Inn by Radisson Hotel Apartments Al Rigga.

Kapstaden

Capetown2

Kapstaden ger dig den där perfekta balansen mellan urban livsstil och soldränkta stränder. Njut av goda drinkar och en vacker utsikt på  Park Inn by Radisson Cape Town Foreshores takterrass, där du kan skåda ut över det ikoniska Taffelberget.

Bryssel

Brussels

Bryssel är det mest populära resmålet för öl- och chokladälskare med smak för det bästa och för resenärer som vill utforska enastående exempel på arkitektoniska sevärdheter och vackra parker i Art Nouveau-stil.

Köpenhamn

Nyhavn in Copenhagen

Köpenhamns glada invånare har ett annorlunda perspektiv på livet. Efter några dagar i den danska huvudstaden förstår du snabbt varför de ofta har anledning att le.   Nära Kastrups flygplats, stadens centrum och Amager Strandpark – Park Inn by Radisson Copenhagen Airport Hotel är en fantastisk plats att börja utforska staden i vår.

173506-BRUZT-WebBanner-Dream-Deals-Summer-1024x300_SE

Sankt Petersburg

st petersburg

Planera en resa som vidgar dina vyer i sommar och utforska denna enastående vackra ryska stad. Sankt Petersburg är rik på historia och kulturella sevärdheter. Det finns mängder av saker att se och göra under några dagars sightseeing. Bo centralt och vakna utvilad på Park Inn by Radisson Nevsky St. Petersburg Hotel.

Southend-on-Sea

Southend-on-Sea

Ta en promenad längs strandpromenaden och njut av alla nöjen i SouthEnd, en av Storbritanniens mest populära semesterorter. Boka en vistelse på Park Inn by Radisson Palace, Southend-on-Sea så bor du precis vid vattnet, med en fantastisk utsikt. Missa inte Southend!

Johannesburg

Skyline of Johannesburg city center, Johannesburg, Gauteng Province, South Africa

Sydafrikas största och mest pulserande stad väntar dig. Planera en resa till Joburg i sommar och upptäck Afrika! Här hittar du en blandning av shopping, historia och mängder av mysiga kaféer att stanna till vid längs vägen. Bo bekvämt med oss på Park Inn by Radisson Sandton.

Nairobi

Eine Giraffe in der Masai Mara

Är du redo att se några av Afrikas mest imponerande vilda djur? I Kenyas huvudstad hittar du äventyrliga naturreservat och parker att utforska och upptäcka. Bo hos oss på det helt nya Park Inn by Radisson Nairobi Westlands.

Amsterdam

Herengracht Canal

Det finns inget bättre ställe att ta det lugnt på än i Amsterdam. Charmiga människor och färggranna gator är vad du kan förvänta dig av den holländska huvudstaden. Strosa längs kanalerna, stanna till vid kaféer eller titta på holländsk konst och design. Planera din resa idag och bo på Park Inn by Radisson Amsterdam Airport Schiphol.

173506-BRUZT-WebBanner-Dream-Deals-Summer-1024x300_SE

css.php