Taggar:Dream Deals
-

Våra tio mest populära resmål att besöka med Dream Deals

Med över 1000 spännande platser att besöka är det inte alltid lätt att bestämma sig. Vi har samlat ihop de tio mest populära resmålen från hela världen som du kan boka med upp till 30 % som en del av Dream Deals-erbjudandet.

Stockholm

Besök Sveriges huvudstad och njut av en pulserande cityresa. Upplev mode, design och kultur och en mängd trendiga restauranger och coola vibbar. Lär känna Stockholm och bo på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad.

Stockholm

Dream Deals Summer 2018 Blog banner SE

Malmo

Utforska Skandinaviens älskling. Besök gamla stan och upplev dess skönhet, barer och restauranger. Promenera längs den livliga kajen eller strosa mot havet. Lär känna Malmö och bo på Park Inn by Radisson Malmö.

Malmo

Uppsala

Hoppa på en cykel och lär dig mer om vikingarnas kultur och historia. Stanna till vid de gröna trädgårdarna för en pratstund med studenterna. På kvällen kan du koppla av i bohemiska barer och caféer. Besök Uppsala och bo på Park Inn by Radisson Uppsala.

Uppsala

Lund

Strosa genom en vacker gammal stad full av färgglada, bedårande hus.  Missa inte den vackra universitetsparken.  Studentatmosfären ligger över hela staden. Upptäck Lund och bo på Park Inn by Radisson Lund.

Lund

Oslo

Har du varit i Oslo på sistone? Kom och utforska Norge och börja din resa med en vistelse i den pulserande norska huvudstaden. Park Inn by Radisson Oslo.

Oslo

Berlin

Berlin har mycket att erbjuda resenärer som tycker om att besöka historiska sevärdheter och parker, och festa i några av Europas mest omtalade klubbar. Är du redo att utforska den här spännande staden? Bo precis intill Berlins ikoniska TV-torn på Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz Hotel.

Berlin Brandenburg gate

Bryssel

Bryssel är det mest populära resmålet för öl- och chokladälskare med smak för det bästa och för resenärer som vill utforska enastående exempel på arkitektoniska sevärdheter och vackra parker i Art Nouveau-stil.

Brussels

Johannesburg

Sydafrikas största och mest pulserande stad väntar dig. Planera en resa till Joburg och upptäck Afrika! Här hittar du en blandning av shopping, historia och mängder av mysiga kaféer att stanna till vid längs vägen. Bo bekvämt med oss på Park Inn by Radisson Sandton.

Johannesburg

Köpenhamn

Gillar du design och god mat? Köpenhamn är resmålet för dig. Besök Köpenhamn och se varför det är en av världens lyckligaste städer! Park Inn Hotel Köpenhamn.

Copenhagen harbor

Kapstaden

Kapstaden ger dig den där perfekta balansen mellan urban livsstil och soldränkta stränder. Njut av goda drinkar och en vacker utsikt på Park Inn by Radisson Cape Town Foreshores takterrass, där du kan skåda ut över det ikoniska Taffelberget.

Cape Town Table Mountain

Dream Deals Summer 2018 Blog banner SE

css.php