-

Alla hjärtans dag-tips från Park Inn

Snart är det alla hjärtans dag. Har du redan planerat något speciellt för din käraste? Kanske tänker du slå på stort och fira ordentligt – kanske nöjer du dig med något litet och mer intimt.

love-heart-hand-romantic.jpgresized

 

Den 14 februari måste inte handla om rosor och levande ljus. Låt det som är unikt för just ert förhållande inspirera dig. Det är enklare än du kanske tror. Det är bara att börja spåna på idéer. Fundera på vad du och din partner tycker bäst om att göra tillsammans. Brukar ni träna ihop? Eller gillar ni att resa och upptäcka nya platser? Kanske påtar ni i trädgården tillsammans? Eller föredrar ni kanske något så enkelt som att se på film hemma i soffan? Vad det än är kan du utgå ifrån vad just ni tycker om att göra tillsammans, när du planerar inför alla hjärtans dag. Om ni till exempel tycker om att fotvandra kan du packa en lunchkorg och ta med kärestan på en lyxig picknick. Det kanske låter för vardagligt, men kom då ihåg den gyllene regeln för alla hjärtans dag: Det är tanken som räknas.

pexels-photo-167299

Har du å andra sidan lite större budget i år? Då kanske ni ska satsa på någon ny, spännande aktivitet eller upplevelse som man inte vanligtvis förknippar med alla hjärtans dag.  Vad sägs till exempel om fallskärmshoppning eller bungyjump? Det kan vara något som varken du eller din partner någonsin har tänkt på förut. Ta det här speciella tillfället i akt och prova något nytt och spännande tillsammans! Att utmana varandra och prova nya saker tillsammans kan vara nyttigt i ett parförhållande – och så är det ju kul också!

pexels-photo-238622.jpg resized

Kanske planerar du en mysig weekendresa för er båda i år? Utnyttja vårt alla hjärtans dag-erbjudande och tillbringa en romantisk kväll på Park Inn.

Glad alla hjärtans dag!

css.php