-

Dröm dig bort till soliga paradis

Drömmer du också efter sol, kristallklart vatten och vita stränder? Vi tipsar om de bästa platserna där du hittar vackra stränder och upplevelser utöver det vanliga.  

Sandstränder, sol och Orienten, Förenade Arabemiraten

Här upplever du ett överflöd av stränder, spännande mat och en mix av kulturer. Förenade Arabemiraten är ett exotiskt resmål som bjuder på moderna byggnader och en fläkt av Orienten. Välj bland resmål som Abu Dhabi eller Dubai som är solsäkra destinationer även på vintern.

RS-43 Park Inn Hotel Yas Island, Abu DhabiRöda havet, Kristallklart vatten och historiska sevärdheter, Egypten

Reser du till Egypten väntar Röda havets stränder, kända sevärdheter och kristallklart vatten där du kan ägna dig åt både dykning och snorkling. I Sharm El Sheikh njuter du av lugna dagar och kan variera vackra stränder med besök i Nabq Nationalpark och besök till Na’ama bay där du hittar butiker, kaféer och restauranger.

PIbyRD Sharm El Sheikh Resort_41 SSHPDresized

Vita sandstränder, vacker natur och shopping, Sydafrika

Det finns mängder av skäl till att besöka Kapstaden. Här får du det bästa av stränder, shopping och natur. Upptäck stränderna utanför staden och bege dig till Camps Bay eller Clifton. Eller åk linbana upp på Taffelberget platå och njut av en makalös utsikt över hela Kapstaden.

PIbyRD Foreshore Cape Town_CPTPB-91

css.php