-

En glädjande julklappsidé: Park Inns presentkort

Har du svårt att komma på vad du ska ge dina nära och kära? Det kanske finns en julklapp som passar alla!

Park Inn by Radisson erbjuder ett presentkort som utan tvekan kommer att sprida glädje: En helg i New York, en shoppinghelg i Bryssel, en mysig middag i Manchester eller en långhelg i Berlin … det blir nyckeln till den reseupplevelse de väljer!

Park Inn gift card

Den lyckliga mottagaren har många olika alternativ att välja mellan. Kortet kan användas på över 300 hotell i 42 medverkande länder i Europa och Mellanöstern, vilket ger den lyckliga mottagare valfriheten att bestämma vart resan ska gå. Och om dina nära och kära inte är så förtjusta i att resa kan de avända kortet för en mysig middag eller drinkar på ett Park Inn by Radisson-hotell i närheten. Det är dessutom ingen brådska: kortet är giltigt i hela två år.

Det är enkelt, okomplicerat och smidigt! Gläd de som står dig nära och köp ett presentkort med valfritt belopp, från 20 euro upp till 150 euro, här!

Skräddarsydda kort för de som är tidigt ute

Du kan även skräddarsy ett Park Inn-presentkort med en rolig bild! – Överför bara bilden här, så trycker vi den på presentkortet åt dig.

Woman opening Christmas gift

Kom ihåg … även toppen för julklappar i sista minuten!

Om du har bråttom kan du även skicka ett e-presentkort, som först skickas till din e-postadress. Den perfekta sista-minuten-julklappen som du kan beställa här.

God jul!

css.php