-

Höstlov i Stockholm För Hela Familjen

Höstlovet närmar sig och det är dags att fylla dagarna med roliga aktiviteter för hela familjen. Stockholm bjuder på en rad aktiviteter för både stora och små – läs vår lista med barnsligt roliga aktiviteter du inte får missa!

Välkommen till Stockholm och en helspäckad vecka med aktiviteter. För att hinna med så mycket som möjligt, varför inte checka in på Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad, som är ett populärt familjehotell i en av Stockholms allra nyaste stadsdelar – Hammarby Sjöstad. Här kan ni börja dagen med en härlig frukostbuffé som gör er redo för en heldag på stan. Härifrån har ni sedan utmärkta förbindelser med både tvärbana, buss och båt.

Färjan M/S Emelie tar er direkt från Hammarby Sjöstad till Djurgården där ni hittar roliga aktiviteter för både barn och vuxna. Biljetter till färjan köps enkelt i hotellets reception innan ni ger er iväg.

En dag på Djurgården innehåller både magi och kusligheter. På Skansen är det magiska dagar under höstlovet med pyssel på spöktema, vandringar bland älvor och kusliga väsen, rysliga sagor och har ni otur kanske ni möter spöken och andra skumma typer…

Skansen_photo Richard von Hofsten

© Richard von Hofsten

Junibacken välkomnas ni till ett lagom läskigt höstlov i sagornas värld. Här kan barn och vuxna tillsammans skapa spindlar och spöken eller gå på spänningsfylld tipspromenad  på Sagotorget. Passa även på att uppleva två helt nya föreställningar – för alla som vågar. Under höstlovet är det också läskigt tema på restaurangens kakbord och i bokaffären kan man lämna in sitt allra rysligaste boktips och få en fin liten present som tack.

Copyright 2014 Paul Lindqvist

© Paul Lindquist

Höstlovet kanske inte alltid bjuder på strålande väder, så vad passar då inte bättre än en heldag fylld med roliga aktiviteter under ett och samma tak? TOLV Stockholm ligger i Tele2 Arenas gatuplan och hit tar ni er enkelt från Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad med tvärbana på 5 minuter. Hos TOLV kan hela familjen prova på baseboll, bowling, biljard, curling, karaoke, drejning, äventyrsgolf – här finns verkligen något för alla smaker.

TOLV

TOLV_2

I vackra Hagaparken i Solna ligger Fjärilshuset och Haga Ocean. Här kan ni njuta av känslan att vara mitt bland flygande fjäril och förundras över den tropiska regnskogens skönhet och härliga värme. I nya utställningen ”Farliga djur” får ni lära er om några av världens farligaste djur. Följ även med ner under havsytan där några av världens giftigaste djur lurar. Här får ni svaret på vilket djur som är världens farligaste.

Fjarilshuset_2

Fjarilshuset

Mall of Scandinavia ligger intill Friends Arena i Solna och erbjuder allting för den shoppingsugna. Här hittar du över 200 butiker med internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser med över 20 restauranger att välja mellan och biograf med Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Mall of Scandinavia är beläget intill Solna station och endast promenadavstånd från Park Inn by Radisson Solna.

Mall of Scandinavia

© Mall of Scandinavia

Efter en heldag fylld med roliga aktiviteter eller shopping, är det skönt att kunna slappna av på hotellrummet och vila upp sig. Bara en kort promenad från Mall of Scandinavia och Hagaparken, ligger Park Inn by Radisson Solna som erbjuder något för hela familjen. Här kommer ni bort från city-stressen men har ändå närheten till Stockholms alla aktiviteter för stora och små.

Solna_Höstlovet_rum

css.php