-

Hundvänliga Stockholm

Hunden är människans bästa vän, är det även din? Oavsett om du vill ta en långpromenad runt Hammarby Sjöstad eller strövar runt på Söder kommer du behöva fylla på med energi förr eller senare. Det är då självklart att du ska ha med din bästa vän. Vi har listat hundvänliga restauranger där ni båda är välkomna.

Sjöpiren Krog & Bar

Om du promenerar runt i Hammarby Sjöstad kan vi rekommendera att stanna för lunch på Sjöpiren Krog & Bar som har ett mycket bra läge i Henriksdalshamnen. Under sommarhalvåret är uteserveringen perfekt placerad i västligt läge för att njuta av solen. Du har utsikt över Hammarby sjö och småbåtshamnen med möjlighet till Backgammon och TV i baren när mörkret faller. Menyn är lantligt skärgårdsinspirerad med ett stort utbud av olika ölsorter. Även Sjöpiren Krog & Bar tillåter dig självklart att ta med hunden.

Sjöpiren Krog & Bar sweden

© Sjöpiren Krog & Bar

Nytorget 6

Nytorget 6 är en restaurang belägen på Söder med lantkökskänsla och inredning som för tankarna till sekelskiftets Moulin Rouge. Även menyn har sydeuropeiska, med betoning på franska, influenser. Nytorget 6 serverar både frukost och lunch likväl som en finare middag. Efter succérestaurangen Nybrogatan 38 köpte Bockholmsgruppen lokalen på Nytorget och öppnade restaurangen i början av 2013. Med förhållandevis låga priser är Nytorget 6 en av de mer populära restaurangerna på Söder. Vi rekommenderar att boka i tid för att vara säker på att få ett bord när du äter middag med din fyrbente vän.

 nytorget6.2© Nytorget 6

nytorget6.1 © Nytorget 6

Hemma hos Kaj

Precis som namnet antyder är Hemma hos Kaj en restaurang och festvåning med mysig inredning som inger känslan av att faktiskt vara hemma i någons vardagsrum. Vilket du också är! Hemma hos Kaj är belägen i Hammarby Sjöstad med utsikt över Hammarby kanal. Menyn är en blandning av populär mat och dryck från hela världen. Bokar du bord en helg kan du få uppleva akustisk livemusik då Kaj har musikaliska vänner som gärna uppträder. Mysigt och avslappnat är de ord som bäst sammanfattar restaurangen där även din hund är välkommen.

dogs

© Instagram: @district_heat @restauranghemmahoskaj

Nya Carnegiebryggeriet

Älskar du öl? Din hund kanske inte delar ditt intresse men det hindrar dig inte från att ta med den till Nya Carnegiebryggeriet. Även denna hundvänliga bar och bryggeri ligger i Hammarby Sjöstad. Det finns även en restaurang i Nya Carnegiebryggeriet där du kan beställa trendig husmanskost tillagat med en twist. Vill du äta middag får du dock lämna hunden hemma då våra fyrbenta vänner inte är tillåtna i restaurangdelen. Vill du däremot ha sällskap i baren är även hunden välkommen. På barmenyn finns både klassiska och experimentella ölsorter. Är du osäker på vad du ska välja kan du fråga personalen då de är både kunniga och brinner för öl.

brewmasters© Nya Carnegiebryggeriet

nyacarnegiebrygerriet

© Instagram: @nyacarnegiebryggeriet

Självklart är både du och din hund välkomna på Park Inn by Radisson Hammarby Sjöstad. Från Nya Carnegiebryggeriet är det bara 500 meters promenad längs Sickla kanal för att komma till hotellet. Det finns även bra förbindelser för att snabbt ta sig in till Nytorget 6 på Söder och centrum via buss.

css.php