-

Teambuilding i Lund

Är du på affärsresa i Lund? Lämna konferensrummet och ta med teamet ut i vårsolen för att prova på dessa spännande teambuildingaktiviteter!

Lund är mer än bara en studentstad. I norra delen av staden ligger Ideon Science Park, en av Europas mest framgångsrika mötesplatser för entreprenörer och visionärer där fler än 90 företag har kontor. Många som besöker staden kommer hit i affärer, men det behöver inte betyda att all tid ska spenderas inne på ett kontor. Lär känna dina arbetskollegor genom spännande aktiviteter ute i naturen!

Smakvandring i Romeleåsen

Ta med teamet på en heldagsaktivitet strax utanför Lund. Romeleåsen reser sig från den omgivande skånska slätten med både höga klippor och djupa dalgångar. Högsta punkten är 186 m över havet och nedanför åsen omringas sjöar av en skuggig bokskog. Smakvandring arrangerar turer som kombinerar vandring och matprovning av lokala delikatesser. Maten kommer från närliggande gårdar och lokala producenter och ni får en personlig guide som kommer ta er igenom områdets och matens kultur och historia. Räkna med 4-5 timmars vandring med välförtjänta delikatesser som belöning vid turens slut. En perfekt våraktivitet när konferensrummet börjar kännas alltför kvavt!

kirsbnrsdalen_pu_romeleusenkirsbnrsdalen_bb_

©Visit Skåne

The Color Run

Vad är en vinnande kombination för att bygga laganda? Löpning och färg! The Color Run som gjort världssuccé kommer till Lund i maj, och den har alla ingredienser för att skapa en härlig stämning i teamet. Lagom till försommaren går denna stadsfest av stapeln, och konceptet är enkelt; Du har vita kläder vid startlinjen, du är täckt av färg när du når mållinjen. Löptävlingen föddes i USA 2011 i hopp om att skapa en glädjefylld tävling där professionella och amatörer löper sida vid sida. Idag är tävlingen en av de största och finns i över 50 länder med fler än 300 event. Det finns goda förutsättningar för att detta blir ett minnesvärt gruppäventyr för hela teamet! Anmälan sker på hemsidan och datumet att boka in är 28e maj!

the-color-run-lund-2015_21378357229_o

©The Color Run

the-color-run-lund-2015_21377404438_o

©The Color Run

Ballong och Äventyr

Skåne är som gjort för ballongflygning med ett platt landskap och rapsfält så långt ögat kan nå. Ballong och Äventyr erbjuder ballongturer för grupper och företag. Turen har inte en fast start- och slutpunkt då ballongflygning innebär en viss ovisshet. Det går det inte att säga exakt var landningsplatsen kommer vara, då det beror på väder och vind. Men något som är säkert är att ni kommer känna varandra bättre när ni kliver ur ballongen. I turen ingår även champagnepicknick för att avsluta dagen på bästa sätt.

 shutterstock_120992203

 

Klostergatans Vin och Delikatess

omoss1

©Klostergatans Vin och Delikatess

Här samlas Lunds kulturella medelklass i en sällskaplig atmosfär. Restaurangen är en av de mest populära i den lilla studentstaden, med besökare i alla åldrar. Vill ni äta franskt på svenska är detta stället för er! Maten håller hög kvalitet och lokalen passar utmärkt för större sällskap. Boka bord och kika på menyn til Klostergatans Vin och Delikatess.

rest1

©Klostergatans Vin och Delikatess

Restaurangen ligger i hjärtat av Lund på Klostergatan, med många knutpunkter för lokaltrafik nära. Park Inn by Radisson Lund ligger inom gångavstånd från restaurangen och alla centrala sevärdheter i Lund. Ett bra alternativ för boende nära citykärnan och centralstationen. Läs mer om hotellet och se erbjudanden för möten och event.

Top image ©The Color Run

css.php