-

En social stadsguide

Det finns massor av guider över Stockholm, med tips på saker du ska se, göra, äta och dricka. Nu finns det en till. Den här innehåller stockholmarnas bästa tips och bilder, och tanken är att guiden ska förändras i takt med årstiden och vad som gäller just nu. Ena gången är det en stilsäker stockholmare som tipsar om den bästa vintage-shoppingen, nästa en gourmand som tar med dig till Stockholms bästa tapasställen. Allt i en snygg och bekväm förpackning och självklart så att du lätt hittar våra hotell i Stockholm: Park Inn by Radisson Solna Hotel med närhet till natursköna Hagaparken och Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad Hotel alldeles vid foten av Hammarbybacken, där du kan åka skidor och snowboard så här års.

Vi kallar den Social City Guide Stockholm. Trevlig läsning!

 

css.php